2777
2789

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه ..قضیه از این قراره  اقا ۲۶ ساله هست که دانشجوهست ولی برای کنکور امسال میخونه...منم ۲۲ سالمه و دارم برای کنکور میخونم ...این اقا از طریق مجازی با من اشنا شده با توجه به حرفا و پیام هاشون من ۹۹ درصد حس کردم که وابستگی عاطفی براشون پیش اومده و موقعی که میخداستم جواب پیاماشونو بدم خیلی جدی بودم و کاملا حواسم بود که این اقا حسی پیدا نکنه ...ولی چند روز پیش بهم گفت که دوستت دارم و واقعا تصمیم داشت بیاد منو ببینه تا اینکه خودم منصرفش کردم و گفتم کلا فکر این چیزا رو نکن تا بعد کنکور ...

امشب دوباره پیام داده که ذهنم درگیره و تمرکز ندارم منم گفتم فردا صبح یه تایم مشخص میکنم که صحبت کنیم....

لطفا راهنماییم کنید چی بهشون بگم ؟ تجربه ی اولمه و از طرفی میخوام این اقا دیگه حسی بهم نداشته باشه و درسشو بخونه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا میخوای درس بخونی بیخیال این چیزا شو 

عزیزم من میخوام بقیه ی دوستان راهنماییم کنن که چی بهشون بگم ..ما خودمون حسابی درس میخونیم این اقام قطعا قبول میشه چون فوق العاده درسخون هست ...بچه که نیستیم فقط چون بلد نیستم نمیدونم چی بهش بگم  

خوب نمیدونم چی بگم تا حالا ارتباط نداشتم با کسی 

اینطوری شروع کن. 

بگو من آمادگی روابط عاطفی رو ندارم. الان برای زندگیم دراین باره هیچ برنامه ای ندارم. 

و اینکه شما پسر خوبی هستی ولی من هیچ علاقه ای به شما ندارم. 

کوتاه و مختصر. 

زیاد کشش نده و توضیح نده چون فکر می کنه داری ناز میکنی

برگرد و آرزو هایی که از دستت افتادن زمین رو بردار. 
عزیزم خیلی ممنون از راهنماییتون ..بازم شما حداقل یه کمکی کردید🌹🌹🌹🌹🌹

خواهش میکنم. 

اگه بهش گفتی و نتیجه داد همین جا ریپلی کن و بهم بگو :) 

برگرد و آرزو هایی که از دستت افتادن زمین رو بردار.