الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی سخت من داماد شدن عشقم رو بچه دار شدنش رو خودم دیدم خودم عاشقه ۸ ساله بودم ول کرد رفت ازدواج کرد این هاردمیگم که نگی نمی دونه من چی میکشم گلم به این فکر کن اگه ازدواج میکردی عاشقت نبود طلاقت میداد چیکار می کردم من چهارسال بعد ازدواجش به خودم اومدم الان اینها یک حرف هس که میگم من خیلی سختی کشیدم تا به خودم بیام فقط این رو ثابت شد پسر عاشق محاله از عشقش بگذره بره با یکی دیگه ازدواج کنه تو هم این رو بدون گلم فقط بخدا توکل کن نمازشب بخوان
هربار این آهنگ رو میشنوم یا عکسا و کلیپاشو میبینم محاله خیلی خیلی ناراحت میشم و قلبم درد میگیره
هععععیییی روزگار لعنت بهت
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....