2777
2789
عنوان

شغل آرایشگری خوبه؟

1376 بازدید | 17 پست

خانم ها من 6سالی میشه کار اداری انجام دادم ولی الان دیگه خسته ام، خسته ازین که سر صبح پاشم برم سرکار واسه 3،4تومن تا عصر جون بکنم... 

میخوام برم آرایشگری لاین رنگ مو و مش و اینچیزا، کلا فقط مو رو آموزش ببینم،نظرتون چیه؟ احتیاج به همفکری دارم 🙁

کسایی که آرایشگرن بیان از تجربه هاشون بگن بهم لطفاً 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم‌ 

منم کار اداری داشتم ۱۰ سال کار کردم 

بعد شرکت تعطیل کرد . گفتم بیکار نشینم و رفتم دنبال لاین رنگ فقط ‌

همون کار با مواد . 

خیلی علاقه داشتم از بچگی. 

تو حالت عمومی خیلی خوب از پسش برمیومدم اما وقتی رفتم تخصصی یاد بگیرم فوق العاده سخت بود و هزینه بر خلاصه کلی خرج کردم سالن باز کردم شریکی البته

یکسال که گذشت کلا تعطیل کردم . 

طلاهام رفت پس اندازم رفت آبرومم رفت الانم برگشتم سرکار قبلیم. صرف نظر کن به نظر من اداره بهتره منم همون فکر و میکردم که برا خودم کار کنم . 

بعنوان کسی که تجربه داره بهت میگم از کارت درنیا بعداز ظهرا برو سالن های زیبایی و بگو رایگان کار میکنم ۳ ماه بمون دردسراشو ببین تواناییاتو ببین خوب سبک سنگین کن بعد

کارت رو اصلا ول نکن عزیزم....الان اینقدر رفتن آرایشگری دیگه زیادی داره اشباع میشه بازارش، من چند نفر ...

ای وای 🙁

اره منم یه خورده دو دلیم بابت همینه که الان سالنای ارایشی هم زیاد شدن... 

ای وای 🙁 اره منم یه خورده دو دلیم بابت همینه که الان سالنای ارایشی هم زیاد شدن... 

خیلی زیاد شدن و مواد هم زیادی گرون شده اصلا نمیصرفه

اگه علاقه داری خیاطی یاد بگیر بهتره

ایا صبح نزدیک نیست؟؟؟
سلام گلم‌  منم کار اداری داشتم ۱۰ سال کار کردم  بعد شرکت تعطیل کرد . گفتم بیکار نشینم و ...

ممنونم عزیزم که تجربتو بهم گفتی. 

ناراحت شدم واقعاً.. 

منم همین فکرارو که میکنم پشیمون میشم کلا ازش. 

چون پس انداز زیادی ندارم همینم بره دیگه هیچی.. 

ممنونم عزیزم که تجربتو بهم گفتی.  ناراحت شدم واقعاً..  منم همین فکرارو که میکنم پشیمون م ...

اینکه میخوای شغلتو عوض کنی کاری ندارم

اما یکسال برو تو سالن کار کن خودت ببین اون شرایط رو میخوای یانه .

همه جور آدم میان همههههه جور

حوصله باید داشته باشی .

اره اونایی که ۱۰ ساله شروع کردن وضعشون خوبه چون هم کارکشته شدن همم مشتری جمع کردن الان با این وضع گرونی ریسکه سالن باز کنی