2777
2789
عنوان

کسایی که پاشون گچ گرفتن میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3401 بازدید | 61 پست
منم دوماه پیش پام شکسته بود ۵ هفته تو گچ بود قبل باز کردن دکتر فرستاد عکس گرفتم .وقتی بازش کردم درد ...

خداروشکر خوب شدی 😍

جلسات فیزیوتراپی هر روزه؟ قیمتش حدودا چه قدرهه؟.

بعد چند وقت از باز کردن گچ راحت تونستی راه بری؟

منم اومدم سایت بعد مدتها ☺☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مچ پام بودش  بعد که باز کردی راحت میتونستی راه بری؟.یا رفتی فیزیوتراپی؟

نرفتم.

یعنی دکتر نگفت برو. با توصیه های اینترنت و دوستام مرتب روزی چند بار تو آب نمک ماساژ دادم. رفته رفته خون مرگی خوب شد و الانم خدا رو شکر خوبم.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
عزیزم من یک استباه کردم رفتم اول پیش شکسته بند ۲ هفته اون برام بست بعد رفتم دکتر گفت شکسته بودهه و ب ...

منم همین اشتباهو کردم

مو برداشته بود شکسته بند زحمت کشید شکوندش ۳۵ روز تو گچ بود 

اون دوهفته رو حساب نکن پا باید ثابت تو گچ باشه نه با آرد و تخم مرغ بسته باشه

شنبه که بیمارستانا شلوغه

یکشنبه گچ بگیر دکتر بهت میگه کی باز کنی حتی اگر یه هفته دو هفته بعدم باشه با همون عکس میفهمه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
چطوری شکسته؟  منم افتادم زمین ولی دکتر نرفتم نمی دونم شکسته یا نه  ورم ،کبودی و درد شدید

همیشه برو دکتر عکس بگیر اشتباه من نکن 

اول رفتم شکسته بند بعد دکتر درمانم طولانی شدش 

اگه شکسته باشه خیلی کبود میشه نمبتونی زباد راه بری باهاش 

انشالله نشکسته 

خداروشکر خوب شدی 😍 جلسات فیزیوتراپی هر روزه؟ قیمتش حدودا چه قدرهه؟. بعد چند وقت از باز کردن گچ را ...

ممنون گلم .من هرروز میرفتم خیلی کمکم کرد .بیمه سلامت داشتم روزی ۸۰هزار میدادم.۵۰ روز طول کشید که اوکی شدم ولی الان نمیتونن تند تند راه برم یا بدوم 

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
چطوری شکسته؟  منم افتادم زمین ولی دکتر نرفتم نمی دونم شکسته یا نه  ورم ،کبودی و درد شدید

رو سزح صاف خیابون راه میرفتم افتادم شکست 🥺خودم باورم نمیسه 

ممنون گلم .من هرروز میرفتم خیلی کمکم کرد .بیمه سلامت داشتم روزی ۸۰هزار میدادم.۵۰ روز طول کشید که اوک ...

میشه بگی کجا پات شکسته بود عزیزم ؟.

و اینکه تو اون پنجاه روز عصا استفاده میکردی؟

انشالله بلا ازت دورباشه هیمشه 🤲

منم همین اشتباهو کردم مو برداشته بود شکسته بند زحمت کشید شکوندش ۳۵ روز تو گچ بود  اون دوهفته ...

انشالله ازت بلا دورباشه🤲

من دوشنبه میرم عکس میگیرم ببرم دکتر ببینه برام بازش کنه اگه جوش خوردهه باشه

میشه بگی کجا پات شکسته بود عزیزم ؟. و اینکه تو اون پنجاه روز عصا استفاده میکردی؟ انشالله بلا ازت د ...

بعداز باز کردن کچ اصلا عصا دست نگرفتم خودم اروم راه میرفتم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
بعداز باز کردن کچ اصلا عصا دست نگرفتم خودم اروم راه میرفتم

پس من میتونم بعد باز کردن یک هفته بعدش برم سرکار 

مرسی گلم امیدوارم کردی

خدا دلت شاد کنه 🤲

حالا بازش کردم میام شما و دوستان تک میکنم سوال بپرسم ازتون