تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
+چیشد ک نتونستی قبول شی؟ _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام
بیمارستان برم عکس میگیرن ؟. یا ویزیت دکتر لازمه برای عکس.؟
من همیشه میرفتم بیمارستان
پزشک عمومی بیمارستان عکس مینوشت میگرفتم بعد میرفتم دکتر
راحتتر بود واسم
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
من سه بار دستم شکسته تا همون موقع ک دکتر گفت موند جوش خورد
+چیشد ک نتونستی قبول شی؟ _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام
من همیشه میرفتم بیمارستان پزشک عمومی بیمارستان عکس مینوشت میگرفتم بعد میرفتم دکتر راحتتر بود واسم
عزیزم من یک استباه کردم رفتم اول پیش شکسته بند ۲ هفته اون برام بست بعد رفتم دکتر گفت شکسته بودهه و برام مجدد بستن الان دوشنبه بیاد میشه ۲۸ روز که دکتر تو گچ گرفته از طرفی قبلش ۲ هفته شکسته بند بسته بودش
بیمارستان برم عکس میگیرن ؟. یا ویزیت دکتر لازمه برای عکس.؟
منم دوماه پیش پام شکسته بود ۵ هفته تو گچ بود قبل باز کردن دکتر فرستاد عکس گرفتم .وقتی بازش کردم درد داشت ورم کرده بود درست نمتونستم راه برم دکتر فرستادم فیزوتراپی ۱۰ جلسه الان خداروشکر خوب شدم
شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین