2777
2789
عنوان

کسایی که پاشون گچ گرفتن میشه بیان

3389 بازدید | 61 پست

این هفته میشه ۶ هفته که تو گچه 

به نظرتون جوش خورده؟. دکتر قبل باز کردن عکس میگیرهه؟.

بعدش راه رفتن راحته یا نه؟

منم اومدم سایت بعد مدتها ☺☺

خودت برو عکس بگیر

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه رفتن سخته

ولی عکس نمیگیرن 

تا هروقت دکتر گفته جوش میخوره 

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام
بیمارستان برم عکس میگیرن ؟. یا ویزیت دکتر لازمه برای عکس.؟

من همیشه میرفتم بیمارستان

پزشک عمومی بیمارستان عکس مینوشت میگرفتم بعد میرفتم دکتر

راحتتر بود واسم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
خوب اگه باز کردیم و جوش نخوردهه بود چی؟🥺

میخوره نگران نباش

من سه بار دستم شکسته تا همون موقع ک دکتر گفت موند جوش خورد

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام
کجای پات شکسته بودهه ؟

روی مچ پام تازه کلی همه انگشتام خونریزی زیر پوستی داده بود.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
من همیشه میرفتم بیمارستان پزشک عمومی بیمارستان عکس مینوشت میگرفتم بعد میرفتم دکتر راحتتر بود واسم

عزیزم من یک استباه کردم رفتم اول پیش شکسته بند ۲ هفته اون برام بست بعد رفتم دکتر گفت شکسته بودهه و برام مجدد بستن الان دوشنبه بیاد میشه ۲۸ روز که دکتر تو گچ گرفته از طرفی قبلش ۲ هفته شکسته بند بسته بودش 

دکترم بهم گفت یکماهه به نظرت جوش خوردهه الان؟

بیمارستان برم عکس میگیرن ؟. یا ویزیت دکتر لازمه برای عکس.؟

منم دوماه پیش پام شکسته بود ۵ هفته تو گچ بود قبل باز کردن دکتر فرستاد عکس گرفتم .وقتی بازش کردم درد داشت ورم کرده بود درست نمتونستم راه برم دکتر فرستادم فیزوتراپی ۱۰ جلسه الان خداروشکر خوب شدم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
روی مچ پام تازه کلی همه انگشتام خونریزی زیر پوستی داده بود.

منم مچ پام بودش 

بعد که باز کردی راحت میتونستی راه بری؟.یا رفتی فیزیوتراپی؟

عزیزم من یک استباه کردم رفتم اول پیش شکسته بند ۲ هفته اون برام بست بعد رفتم دکتر گفت شکسته بودهه و ب ...

منم دوهفته اول پام توآتل بود..کجای پات شکسته

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین