2777
2789

مگه چیشده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صددرصد نیست اما امکان داره،کاخ سفید گفته لایو میره همه چیز و توضیح میده فعلا که خبری نیست

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
صددرصد نیست اما امکان داره،کاخ سفید گفته لایو میره همه چیز و توضیح میده فعلا که خبری نیست

ابجی چیشده من از هیچی خبر ندارم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

شایعس ولی طوسی ترور شد

تکذیب شد ویس هم گذاشت که حالش خوبه😑

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

تو دوتا خبرگزاری ۲ تا چیز مختلف خوندم نمیدونم 

به گزارش هفت صبح، از صبح امروز خبر مرگ ترامپ در رسانه‌ها منتشر شد و کاخ سفید هم نوشت منتظر باشید.

دقایقی قبل ترامپ در پخش زنده شرکت کرد تا همه اخبار در این باره عوض شود.

این یکیش بود

، در واکنش به شایعه مرگ ترامپ کاخ سفید عکسی با عنوان New in the Oval Officeمنتشر کرد. the Oval Office همان دفتر کار رییس جمهور آمریکاست.

وقتی گفته می‌شود “New in the Oval Office” معمولاً به معنای این است که رئیس‌جمهور جدیدی سر کار آمده یا اتفاق جدیدی در دفتر رئیس‌جمهور افتاده

دیگه نمیدونم