2777
2789
عنوان

خالم زنگ زد بدبخت شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2232 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قضیه گذشته و چیزی که به خودتون مربوطه رو به شوهرتون میگین که اینقد حساسیت نشون بده الانم به مامانت بگو به خالت زنگ بزنه بگه لباس نبر دخترم میخوا فردا بیاد خونمون بگو بیاره خونه ما اگه هم احیانا اومد دروباز نکن بگو حموم بودم هرچند با این اخلاق شوهرت نیومدنش بهتره کاری کن نیاد

دیگه بهش گقتم الان باز بگم که نیستم میفهمه ماجرا چیه  دوست ندارم بویی ببره

چرا باید بفهمه

اگر این همه سال نمیدونه پس الان هم متوجه نمیشه

چون خودت میدونید حساس هستید

میتونی فردا صبح تماس بگیری با آرامش بگی حال مادر شوهرم یهو بد شد دارم میرم اونجا خواستم اطلاع بدهم زحمت نشه برای پسرخاله؛ به پسرخاله بگید یا به همسایه ام تحویل بده

یا باشه خودم میام میگیرم

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

زنگ بزن بگو خاله ببخشید من فردا براو یه کاری پیش امده پسر خاله رو به زحمت ننداز من میام خودم میگرم یا بدش به مامانم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
خاهر یا مادرت نزدیک نیستن بیان خونت  وقتی درو زدن خودتو مشغول کن بزار اونا تحویل بگیرن

نه اونا یک شهر دیگه زندگی میکنن

اصلا نمیخوام اون بیاد در خونمون همینکه بیاد به هر دلیلی شوهرم بفهمه شر به پا میشه

زنگ بزن بگو بعدا خودت میری از خالت میگیری نمیخواد پسرخالت بیاره یعنی اینجا جوری از شوهراشون میترسن ...

من اینطوری که اینا از شوهراشون میترسنا،وقتی بچه بودم از ناظم نمیترسیدم.