2777
2789
عنوان

درد بعد از کشیدن دندان عقل

11576 بازدید | 26 پست

سلام دوستان وقت شما بخیر

دندانپزشک حدود 4 روز پیش دندان عقلم رو کشید و روز اول خیلی درد داشتم رفته رفته کمی بهتر شد ولی دیشب دوباره دردش شروع شد تا اینکه خوابیدم و صبح که پاشدم خوب شده بود تقریبا ولی وقتی رفتم حموم اومدم دردش دوباره شروع شده خیلی زیاد نیست ولی خب درد میکنه کمی ، ایا شماهم تجربه این درد رو داشتید ، طبیعیه و اینکه چه مدت طول میکشه و راه درمانش چیه؟

ممنون میشم پاسخ بدید

باتشکر

یه مسکن بخور چای تازه دم رو بریز لیوان سرد شه آب قاطیش نکن قرقره کن  چقد ازت گرف کشیدش؟ قیمتاچطوربود

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی ک دندون عقلم پوسیده و میترسم برم بکشمش😐

سلام ترس نداره چرا ترس اگر خدایی نکرده پوسیدگی بزنه به دندان های اطرافش چی؟

اینجوری فکر کنید که مثلا تحمل چند دقیقه یا نهایتا چند روز درد برای یک دندان بهتر از تحمل درد چندین دندانه

کدوم ور بود ؟ با جراحی کشیدی یا نه؟

من فقط همون چند روز اول درد داشتم(دو تاشو جراحی کردم و دوتای دیگه شو یه کمی در اومده بودن و کشید دکتر همینطوری) نهایت تا هفته اول 

ولی شاید خدایی نکرده نصفه دندون مونده که درد میکنه یا اونیکی دندون عقلتم داره در میاد که درد میکنه

منکه تا حالا مثل تو نشدم ،فقط همون چند روز اول درد میکنه اونم اگه که جراحی باشه وگرنه که اگه کشیدن معمولی باشه یه روز درد میکمه

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️
یه مسکن بخور چای تازه دم رو بریز لیوان سرد شه آب قاطیش نکن قرقره کن  چقد ازت گرف کشیدش؟ قیمتاچط ...

سلام خیلی ممنون والا دقیق نمیدونم چون چند تا ترمیمی داشتم باهم دیگه حساب کرد اگر فهمیدم چقدر بود به شماهم اطلاع میدم ، فقط این درد طبیعیه یا نمیدونید چند روز طول میکشه؟

کدوم ور بود ؟ با جراحی کشیدی یا نه؟ من فقط همون چند روز اول درد داشتم(دو تاشو جراحی کردم و دوتای دی ...

سلام خیلی ممنون نه جراحی نبود کشیدن معمولی بود بعد از یک روز تقریبا خوب شد ولی از دیشب هست که دردش زیاد و کم میشه مثل روز اول درد نمیکنه ولی میخوام ببینم طبیعیه یا اینکه چند روز طول میکشه

سلام خیلی ممنون والا دقیق نمیدونم چون چند تا ترمیمی داشتم باهم دیگه حساب کرد اگر فهمیدم چقدر بود به ...

نه اوکی میشی مامان منم یه دندون ریشه رو جراح کرده چن روزه درد داره حتی جاش ورم کرده یکم دکتر گفته بود بعداز چن روز خوب میشه

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
نه اوکی میشی مامان منم یه دندون ریشه رو جراح کرده چن روزه درد داره حتی جاش ورم کرده یکم دکتر گفته بو ...

جسارتا مادر شما جراحی کرده ولی من کشیدن معمولی بود دردش زیاد نیست متورم هم نشده ولی خب اذیت میشم با همین درد کم هم

سلام خیلی ممنون نه جراحی نبود کشیدن معمولی بود بعد از یک روز تقریبا خوب شد ولی از دیشب هست که دردش ز ...

گفتم که درد کشیدن معمولی یکی دو روز اوله ،برو دکتر و بهش بگو شاید خدایی نکرده دندون کامله کشیده نشده و نصفه ش تو لثه ت باشه چون شوهر منم اینطوری شده بود و وقتی دکتر رفت ، دکتر گفت که نصفه ش شکسته و مونده تو لثه ت

شایدم داره اونیکی دندون عقلت در میاد

بعدش اون نصفه دندون رو چجوری کشیدن بیرون

هیچی ، اگه سرش معلوم باشه که ، دکتر اگه بتونه همونو معمولی بکشه که میکشه(معمولا دکترا اینکارو نمیکنن چون هم یه ذره خطرناکه و ممکنه لثه هم بکشه و هم اگه سرش معلوم باشه خب دکتر اولی موقع کشیدن میبینه و همونو میکشه دیگه)

اگه هم معلوم نباشه ، جراحی میکنن و لثه تو پاره میکنن و دندون رو میکشن و بعد لثه تو بخیه میزنن

ولی در کل اول باید بپرسی که عادیه یا نه و معمولا واسه اینکه ببینن دندون مونده یا نه ،از دندونت عکس میگیرن

اینم بگم واسه اینکه بفهمی مونده دندون یا نه ، با اونورت چیزی میتونی بخوری یا اروم بهش دست بزنی و فشار بیاری ، درد شدید نمیکنه؟

هیچی ، اگه سرش معلوم باشه که ، دکتر اگه بتونه همونو معمولی بکشه که میکشه(معمولا دکترا اینکارو نمیکنن ...

اگر منظورتون دست زدن به بخش خارجی یا همون لُپ هستش که نه درد نمیگیره با اونور خودم فعلا چیزی نمیخورم چون احساس خوبی ندارم میخوام لثه کاملا بسته بشه ، یجا دیدم نوشته بود ممکنه یک هفته تا 10 روز درد ادامه داشته باشه

هیچی ، اگه سرش معلوم باشه که ، دکتر اگه بتونه همونو معمولی بکشه که میکشه(معمولا دکترا اینکارو نمیکنن ...

دندونم دچار پوسیدگی نشده بود سالم بود به توصیه دکتر کشیدم که گفت چون مسواک نمیخوره اگر پوسیده بشه به دندون های اطراف هم سرایت میکنه پوسیدگیش سر همون کشیدم والا پشیمون شدم