2777
2789
عنوان

چیکار کنم منو ببخشه؟

176 بازدید | 13 پست

میخوام از پسری که چندماهه میشناسم جدا بشم.. حس میکنم علاقه م اونقدر نیست. از یه طرف میگم جدا بشم آهش میمونه پشت سرم و باید دیگه ادامه بدم. از طرفی میگم گناه اینم هست که یه عمر دوستش نداشته باشم. ۲۲ سالمه، واقعا نمیدونم چیکار کنم که خدا راضی باشه ازم.. واقعا میترسم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه بپرسم چیشد وارد رابطه شدی الان یهو متوجه شدی دوسش نداری و چن ماه دقیقا گذشته؟

۴ ماه تقریبا، کمتر، اولین رابطه م بود، پیشنهاد داد که آشنا بشیم برای ازدواج، الان احساس میکنم بهم نمی خوریم، طرز تفکر و رفتارمون توی رابطه خیلی فرق می کنه🤦🏻‍♀️😭

۴ ماه تقریبا، کمتر، اولین رابطه م بود، پیشنهاد داد که آشنا بشیم برای ازدواج، الان احساس میکنم ب ...

پس همین حرفارو رو راست بهش بگو کاره دیگه ای نمیتونی کنی از سر دلسوزی هم رابطه رو ادامه نده 

میترسم که منو نبخشه

منم پسری رو دوماه باهاش بودم اشنایی برای ازدواج بود من هرکاری کردم نشد دوستش داشته باشم ولی دل اون خیلی شکست و حرفایی زد ک هنوزم عذاب وجدان دارم حس میکنم ازدواج نکردم بخاطر آه اونه

حضوری بهش بگی بهتره

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
هیچ روش بهتری نیست که بگم و ناراحت نشه؟

چرا هست ، صداقت داشتن

اول ناراحت میشه ولی بعد میبینه چقدر دوسش داشتی و نشکستن دلش برات مهم بوده که حقیقت رو بهش گفتی ولی اگه دروغ بگی یه روز بفهمه اون وقت باید از شکستن دلش باید عذاب وجدان داشته باشی

منم پسری رو دوماه باهاش بودم اشنایی برای ازدواج بود من هرکاری کردم نشد دوستش داشته باشم ولی دل اون خ ...

ایشالا که هم شما هم اون آقا یه شریک مناسب پیدا کنین که دو طرفه دوست داشته باشین همو، منم ترسم همینه که دلش بشکنه 🤦🏻‍♀️😭 اره حضوری حرف میزنم