2777
2789

دو نفرو در نظر بگیرین ک باهم رلن پسره ۳۱سالشه دختره۲۳

پسره ادعای دوست داشتن میکنه ولی ارتباطشون خیلی کمه ممکنه درروز یکی دو بار حرف بزنن

بااین شرایط واقعا علاقه ب وجود میاد؟؟

لطفا جواب بدین گیج گیجم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چه عجله و اصراری داره علاقه پیش بیاد؟ اونم به سرعت

ببین ی پسر اگه از دختری خوشش بیاد براش وقت میزاره 

اگه اینجور نبود بدون یا دلش نیست یا سرش گرمه جایی

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
خب چه عجله و اصراری داره علاقه پیش بیاد؟ اونم به سرعت ببین ی پسر اگه از دختری خوشش بیاد براش وقت می ...

خب اگ اینطوریه چرا ی رابطه باید۸ماه طول بکشه بااین شرایط

والا نامزد من موقع ای ک دوست بودیم حتی سرکارم ک بود یا تلفنی بام حرف میزد یا چت میکرد خودمم همینطور

اگرم یکساعت از هم خبر نداشتیم قهر میکردیم باهم😐

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
نه پسری که عاشق باشه دست از سرت برنمیداره  هرثانیه و هر لحظه حواسش بهته چ تماس چ پیام دیدن یا ...

اخه خودش پیش قدم شده برای این رابطه 

وقتیم ک حرف از جدایی وسط بیاد قاطی میکنه

نمیدونم چیکارکنم 

خوشبحالتون ما در طول روز شاید۲۰دیقه باهم حرف بزنیم 

خب ازش بپرس چرا اینطوره

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
چن وقت باهاش بودی؟

یک سال ، تازه از عشق دروغینش گریه هم میکرد ، به قول خودش شعر هم میگفت . ولی همش دروغ بود . 

اولین نشانه دوست داشتن اینکه واقعا گرفتارم باشه بهت فکر میکنه و نگران این میشه که نگرانش بشی !!!

واقعا به این نتیجه رسیدم که کسی که دوستت داشته باشه برات وقتش رو خالی میکنه نه اگه وقت خالی پیدا کرد یاد آدم بیوفته.

خب ازش بپرس چرا اینطوره

پرسیدم میگه من بچه نیستم ک هرلحضه زنگ بزنم بپرسم عزیزم چیکارمیکنی چی پوشیدی داری چیکارمیکنی

از اولشم همینطوری بود یهو عوض نشد 

خودشم برگشت گفت من ی مشکل بزرگ دارم حتی تو رابطه های قبلیم اونم این بود ک هیچ وقت زمان کافی ندارم 

بهونه میاره انگار

یک سال ، تازه از عشق دروغینش گریه هم میکرد ، به قول خودش شعر هم میگفت . ولی همش دروغ بود .  او ...

باورکن هرلحضه هرروز دارم ب همین چیزایی ک میگی فکر میکنم و تا میرم بش میگم بیا جداشیم عصبانی میش میگه این تصمیم من نیس تو خودت داری میبری میدوزی

اخه خودش پیش قدم شده برای این رابطه  وقتیم ک حرف از جدایی وسط بیاد قاطی میکنه نمیدونم چیکارکن ...

نمیخوام تو دلت رو خالی کنم ، ولی به نظرم حواست رو بیشتر از همیشه برای شناخت بهترش جمع کن . خیلی خیلی زیاد