2777
2789
عنوان

بچه ها ظرفشورمو دادم رف😭😭😭

880 بازدید | 31 پست

خونه ندارم البته زمین اینا داریم میخاییم بسازیم 

مستاجرم خونم کوچیکه جهازمو پدرم کامل داد ی سری وسایلامو باز نکردم گفتم خونه دار شدم نو بمونه مامانم گف بده ظرفشورتو میخرم برات منم گفتم باشه امروز نصبش کردن وای چقد سخته خونه نداشتن حسودی نمیکنما اما بازم ی حسی داری دلم میخاست خونه داشتم ذوق جهیزمو داشتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حاضرم جات باشم وسایل مو بفروشم ، اما خونه ی خودمو بسازم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
انشالله خونه خودت که رفتی بهترشو میخری فکرشو نکن اوقات خودتم تلخ نکن این حس ها زود گذره بهش بها نده

همش ناراحتم ک قسمت نشد با اینک جهاز کامل گرفتم نتونستم استفاده ای کنم الانم ک ظرفشورمو مامانم باز کرد درسته گف میخرم و میخره حتما اما باز دلم گرفته

من حاضرم جات باشم وسایل مو بفروشم ، اما خونه ی خودمو بسازم

چرا من همش از خودم مایه بزارم؟ وظیفه شوهره خونه بسازه من جهاز کامل از پدرم گرفتم بسه دگ بفروشم خونه بسازم چ فایده همه چیم مارک داد ۵سال پیش ظرفشورم ال جی 

چرا من همش از خودم مایه بزارم؟ وظیفه شوهره خونه بسازه من جهاز کامل از پدرم گرفتم بسه دگ بفروشم خونه ...

بگو چند دنگ شو به نامت بزنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻