2777
2789
عنوان

جمعه تون چه جوری میگذره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 80 پست
همیشه بخندی😂😘 مامانم چن دقیقع پیش خودش زنگ زد گفت داداشت الان واست غذا میاره😂😃

اخیش ب جان تو انقد خوشحال شدم اخه خیلی دلت کوفته میخواست معلوم بود خوبه خوبه خداروشکر😚😊😘

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
😂😂😂😂 باید بگم مامانم الان زنگ زد گفت داداشتو فرستادم واست غذا بیاره😂😍بهترررین خبرامروووز

خب خداروشکر منم خوشحال شدم..دمشون گرم

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخیش ب جان تو انقد خوشحال شدم اخه خیلی دلت کوفته میخواست معلوم بود خوبه خوبه خداروشکر😚😊😘

ای جانم چقد شمامهربونی😍

اره بدجور هوس کرده بودم😂😋جاتون خالی😘

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
خب خداروشکر منم خوشحال شدم..دمشون گرم

مرسی😍💛

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
ای جانم چقد شمامهربونی😍 اره بدجور هوس کرده بودم😂😋جاتون خالی😘

فدااااات عزیزم 

بخور نوش جااانت بشه گوشت بچسبه ب رونت😊😘😘😘😘

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️