2777
2789
عنوان

دانشگاه برم⁉️

109 بازدید | 13 پست

کسایی که دانشگاه رفتن بکن فضاش چطوره و مدرک رو چیکار کردن و درکل خوبه برم یا نه

نصیحتی تجربه ای سخنی بود بگین.ممنون عشقا

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فضاش افتضاحمگر اینکه بتونی دوست خوب پیدا بکنیمدرکشم اره بدردت میخوره اگه بخوای شاغل شی

چرا فضاش بده؟🥲

آره می‌خوام شاغل بشم اگه خدا بخواد

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

آزاد نری بهتره با روح و روانت بازی میکنن قشنگ

واقعا؟چرا آخه🥲

من معماری داخلی از فنی حرفه‌ای خوندم نمیدونم میتونم دولتی برم یانه

من که صد بار دیگه هم برگردم باز هم دانشگاه میرماصلا یه استقلال اولیه ای که شکل میگیره به نظرم تو همی ...

جدییی😍چه عالی پس

واقعا؟چرا آخه🥲من معماری داخلی از فنی حرفه‌ای خوندم نمیدونم میتونم دولتی برم یانه

الان ترم تابستانم ۱۵ میلیون شد 

تازه ۵ میلیون مونده 

هم گرونه 

هم انتخاب واحد سخته . باید شکار کنی 

چرا فضاش بده؟🥲آره می‌خوام شاغل بشم اگه خدا بخواد

چونکه در حد دو سه کلمه اگر با یه پسر حرف بزنی کل دانشگاه براتون حرف در میارن یک کلاغ چهل کلاغ میکنن

دختراش لوس و ننر و پسرا هم از دماغ فیل افتاده

ورودیه ما اینجوری بود

ولی خب خوبیایه خودشم داره

دوست جدید پیدا میکنی چیزایه جدید تجربه میکنی

فقط باید حواست جمع باشه

الان ترم تابستانم ۱۵ میلیون شد تازه ۵ میلیون مونده هم گرونه هم انتخاب واحد سخته . باید شکار کنی

اوه پس سخته

موفق باشی قشنگم💕

الان ترم تابستانم ۱۵ میلیون شد تازه ۵ میلیون مونده هم گرونه هم انتخاب واحد سخته . باید شکار کنی

اوه پس سخته

موفق باشی قشنگم💕

چونکه در حد دو سه کلمه اگر با یه پسر حرف بزنی کل دانشگاه براتون حرف در میارن یک کلاغ چهل کلاغ میکنند ...

ممنون از راهنماییت قشنگم 😍 ❤️ 

مرسی از دعای قشنگت کاردانی بگیرم ترک تحصیل میکنم 😂

فداتشم عزیزم

😂😂