2777
2789
عنوان

مهمون مادر شوهرم بیاین نظر بدید

316 بازدید | 21 پست

دوستان من با یه نفر مشکل شخصی دارم و باهاش حرف نمی‌زنم...بعد مادر شوهرم این شخصو امشب دعوت کرده منم بهش  قبلاً گفتم اگه دعوتش کنی من نمیام (توجه نکرد به حرفم و دعوتش کرده😐😂)حالا امشبو نمیدونم چجوری بپیچونم که نرم چه بهونه ای بیارم ؟نظرتون چیه

کلا مادرشوهرا کارشون توجه نکردن به عروسه🤣

زنگ بزن به مادرشوهرت معذرت خواهی کن و یه بهونه ای برا نرفتن بیار و بگو ایشالا فرداشب میایم

غروبِ آفتاب ثابت میڪنه ڪه؛ پایان هم میتونه قشنگ باشه...🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو وقت دکتر دارم دور از جون

بگو شدید دلم درد میکنه پریودم مریضم و... از خونه تکون نمیتونم بخورم

بگو دیشب فلانی زنگ زد گفت برای امشب حتما حتما باید بریم اونجا اگه نریم ناراحت میشه اما خونه شما همیشه هست با هم این حرفا نداریم و... 

اخه طبقه بالاشم هیچ بهونه نمیشه بیارم 

بگو مامان پریودشدم خیلیخون ریزیم زیاده و کمردرد و دل درد دارم، اصلا نمیتونم بشینم همش باید دراز بکشم وگرنههمه جارو کثیف میکنم  ببخشید که نمیتونم  بیام امشب

غروبِ آفتاب ثابت میڪنه ڪه؛ پایان هم میتونه قشنگ باشه...🙂
بگو مامان پریودشدم خیلیخون ریزیم زیاده و کمردرد و دل درد دارم، اصلا نمیتونم بشینم همش باید دراز بکشم ...

الان تصور میکنم بهش بگم اصلا نمیتونم نقش بازی کنم 😐 

تظاهر به درد خیلی سخته 🤕

واقعا که بهت گفته بعد تو دنبال بهانه ای  نرو  گفت چرا نیومدی بگو دلم درد میکرد فلانی جای ...

من دنبال بهانه نیستم عزیزم.

قبلاً هم بهش گفتم دعوتش کنی نمیام و ناراحت میشم.الان نمیدونم چیی بگمممم