2777
2789

یک سال و نیم زیر نظر متخصص غدد بودم هیچ مشکل هورمونی ندارم

همین ده روز پیش چکاپ کامل دادم هیچ مشکلی ندارم

رفتم متخصص داخلی آزمایش کبد و کلیه و معده دادم هیچ مشکلی ندارم

رفتم متخصص زنان نه کیستی نه تنبلی هییییچ مشکلی نداشتم

با این وجوووود موهام به شددددت میریزه و صورتم و بدنم پر جووووشه صورتم و بازوهام و کمرم باورتون نمیشه حتی سی‌نه هامم جوش زده آخه مشکل از چیه خسته شدم کچل شدم منم دوست دارم پوست و موم مثل بقیه باشه😭 دو سال زیرنظر متخصص پوست و مو بودم حتی راکوتان خوردم برا صورتم و هر هفته آمپول زدم برا موهام بازم تغییری نکرد من تازه ۱۹سالمه😭😭😭

راهی دارین؟ آخه مشکل از کجاست

ژنتیک

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی میشه صبر داشته باش

آخه کِی؟

دیگه برا بار دوم ک موهام درنمیاد😭 چه موهای پرپشت و بلندی داشتم ک آرزوی هرکسی بود ولی الان بافت موهام به باریکی یه انگشت دستم هست

خونواده خودم نه ولی از طرف هردو خونواده پدرم و مادرم آره سابقه دیابت و پوکی استخوان و اینا دارن

مشکل همین دیابت کوفتیه. من پدرم و خانواده پدریم دیابت داشتن. منم مثل شما از نوجوونی صدها ازمایش بهترین دکترها بهترین داروها، انواع لیزر....

ولی الان هنوز جوش دارم هنوز جای جوش و هنوز درگیر انواع محصولات پوستی. این رو یه پزشک خیلی ماهری شیراز به من گفت که این مسئله به ژنتیکت برمی گرده و به رد دیابتی که توی بدن تو هم هست، با وجودی که دیابت نداری. تنها راهت اصلاح سبک زندگی هست یه سبک غذایی بینهایت سالم تا کم کم بتونی مشکلو حل کنی.

مشکل همین دیابت کوفتیه. من پدرم و خانواده پدریم دیابت داشتن. منم مثل شما از نوجوونی صدها ازمایش بهتر ...

آخه گناه ما چیه واقعا

چقد خرج کردم

چون باشگاه میرم تغذیه م سالم سالمه بدون هیچ چیز اضافی خوردن

آخه گناه ما چیه واقعا چقد خرج کردم چون باشگاه میرم تغذیه م سالم سالمه بدون هیچ چیز اضافی خوردن

و تجربه من، در کنارش برو پیش روانشناس و بگو بهت ارامبخش بده. مشکلتو بگوو بگو که این قضیه روی اعتماد به نفست روی رابطتت با بقیه اثر میزاره. مشاوره خیلی بهت کمک می کنه. کاری که متاسفانه من نکردم، ولی توصیه می کنم حتمن برو و اجازه نده 4 تا جوش یا لک جوش باعث بشه روابطت خراب بشه.

خونواده خودم نه ولی از طرف هردو خونواده پدرم و مادرم آره سابقه دیابت و پوکی استخوان و اینا دارن

باید ورزش کنی انرژیت زیاده باعث‌میشه از بدنت بریزه ببرون 

برو رزمی تا حسابی خسته شی