2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار می کردین؟

165 بازدید | 14 پست

از اول مهر که بچه ها رفتن مدرسه زیاد درگیر سرماخوردگی بودن، هفته دیگه امتحان دارن و اخر این هفته ما هوای سرد و برف و باراندگی داشتیم متاسفانه مدرسه بچه های کلاس اول رو با اجبار انتظامات کرده بودن تو حیاط و اونجا همه بچه ها پریده بودن تو اب و لباس شلوارشون تو دمای صفر درجه خیس شده بود همینجور از ساعت 9 تا یک خیس بودن،به نظر شما اینکه تو روزای برفی وبارونی بچه ها کلاس بمونن درخواست زیادیه که والدین از مدرسه دارن؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دبستانی هستن و کلاس اولی و مدرسه غیر انتفاعی

حالا دولتی اهمیت نمیدن بحثش جدا ولی چون غیردولتیه حتما شدیدا شاکی شو قطعا موثره

پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...
نه حتما با مدیر صحبت کنید

چندین دفعه قبلا گفتم میگن ما اجبار نمی کنیم هر کی دوست داره بره ولی بعد دوباره انتظاماتشون همه رو به زور بیرون می کنن بخدا اومد خونه پاهاش مثل کسی که سه ساعت تو حموم بوده الانم سرماخورده

چندین دفعه قبلا گفتم میگن ما اجبار نمی کنیم هر کی دوست داره بره ولی بعد دوباره انتظاماتشون همه رو به ...

حتما اینو جلو مدیر قید کنید که انتظامات چیکار میکنه 

و حتما روز بارندگی زنگ بزنید یا برید مدرسه و بازهم تذکر بدید 

دوستتون دارم 💕

معلومه که نه عجب مدیر بی مسئولیتیه . مدرسه دخترم حتی صبحگاه رو هم دیگه برگزار نمیکنن به خاطر سرما

زنگ زدم به معاون میگن ما گلومون پاره شده از بس گفتیم تو اب نرن میگم چرا گذاشتین برن رو حیاط اخه اونا بچه ان، اگه اجازه نمی دادین برن رو حیاط که نمی رفتن تو اب فقط هم بچه من نبوده نود درصد بچه ها اونایی که تو اب نرفتن هم بقیه خیسشون کردن

بخدا امار دولتیا رو دارم که حتی تعطیلکردن اونروزو😔

قشنگ سر مدیر آوار شو

پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...
حتما اینو جلو مدیر قید کنید که انتظامات چیکار میکنه  و حتما روز بارندگی زنگ بزنید یا برید مدرس ...

انتظامات یه بار زده بود تو دهن گسرم لبش خون اومده بود، به مهعاون گفته معاون گفته عمدی نبوده دستش خورده، فرداش رفتم مدرسه گفتن مسول انتظاماتمون میگیم پیگیری کنه

دبستانی هستن و کلاس اولی و مدرسه غیر انتفاعی

حتماااا باید برن داخل

دارم با افسردگی مبارزه میکنم ؛ میشه اذیتم نکنید ؟ با منی که همه دنیام زیر دومتر خاکِ صحبت انگیزشی نکن .