2777
2789
عنوان

از دست همسایه مزاحم

491 بازدید | 14 پست

خدایی نمیدونم چی میزته یه ریز تا صبح حرف میزنه منم امروز صبح تا شب شیفتم از ۴ بیدار شدم از دستش.لعنت به آدم معتاد

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعقیب کن ببین ساقیش کیه بفروشش،بلکه ساقی بهتر پیدا کنه جنس خوب بدن دستش،یااااا برو حالیش کن صداش اذیت میکنه،اولی بهتره

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
همراه نداره

چرا داره با یه آقایی دوسته بعضی اوقاتم با پرنده ش حرف میزنه

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
تعقیب کن ببین ساقیش کیه بفروشش،بلکه ساقی بهتر پیدا کنه جنس خوب بدن دستش،یااااا برو حالیش کن صداش اذی ...

اوووووه انقدر براش پلیس آوردیم خودش ساقیه اصلا حتی یه بار پلیس مبارزه با مواد ریخت خونه ش فایده نداره محله رو به گند کشیده.یه شارلاتانیه حد نداره

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم😐🤦🏻‍♀️🥴

مرد حسابی میزنی بشین ی گوشه توهماتتو نگاه کن دیگه:/ حرف میزنی که چی:|

حالا مطمئنین مصرف کنندس؟ شاید ی درد دیگه ای داره:/ بهشون گفتین تاحالا؟

پلیس رسیدگی میکنه ب این موارد بنظرتون؟ همسایه ازاریه دیگه… ندون والا. انشالله ک حل بشه🤧🤝😌

اوپس🤦🏻‍♀️ چرا نگرفتن ببرنش پس:/

اون تایمی که ریختن پلیسا چیزی نبود یه بارم با یه پسری دوست بود که از همسایه مون دزدی کرد پسره الان زندانه ولی نتونستیم ثابت کنیم همدستن .کلا در قوانین همسایه پلیس کاری نمیکنه میگن چهاردیواری اختیاری درصورتی که خونه ی پشتیه خونه ی ما که میافته کوچه بغلی هم از دست حرف زدن این و سروصداهاش زاره همیشه میاد باهاش دعوا ولی اصلا انگار نه انگار

پرستاری عزیزم , حتما قهوه بخور 

آزمایشگاهم بیمارستان اونم چه جایی شلوغ.توفکرم بفروشم اینجارو برم جای دیگه

اون تایمی که ریختن پلیسا چیزی نبود یه بارم با یه پسری دوست بود که از همسایه مون دزدی کرد پسره الان ز ...

😐🤦🏻‍♀️

تیم تشکیل بدین چک کنین ببینین کی میرن بخرن

یا تولید کنن

همون موقه پلیس خبر کنین😐😑

ادم میمونه واقن چ کنه بااینا

انشالله ک خلاص شین زوتر:)

آزمایشگاهم بیمارستان اونم چه جایی شلوغ.توفکرم بفروشم اینجارو برم جای دیگه

عزیزم منم علوم ازمایشگاهی هستم 

تو سرچم متوجه شدم ک دارین برای ارشد میخونید

میتونم بپرسم چ جزوات و کتابایی رو دارین بعنوان منبع میخونید؟