2777
2789
عنوان

فقط سر و زبون 👅 دارا بیان داخل 🤯

438 بازدید | 36 پست

آقا بخدا من خسته شدم از این همه بی زبونی هرکس هرچی میخواد میگه بهم هرکس هرجور میخواد منو میتابونه شما چه طور جواب  خونواده و خونواده شوهر و عمه و خاله و زن همسایه و ... رو میدید؟

بیاید یکم از سیاستها و جواب دادناتون بگید که امثال من یاد بگیرن😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سکوت میکنم  میخندم  بدترین چیز خندیدنه  فکر کن طرف بهت تیکه میندازه تو بخندی 😂

خب طرف میگه این چ اسکله

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               
وقتی تیکه میندازن انگار ک نشنیدی اصلا ب روی خودت نیار بدجوری میسوزن

امروز بعد کلی از تیکه های عمه شوهرم که مبلت قدیمی شده و تلویزیون بزرگتر بگیر و میزناهار خوری بخر و این حرفا سعی کردم فقط نگاهش کنم و تا مجبور نشم  حرف نزنم بعد حس کردم ناراحت شد الان عذاب وجدان دارم

عزیز جواب دادن از بی شخصیتیه آدماست طرفی که تیکه میندازه بی شخصیته و کسی که جواب میده بی شخصیت تر 

من نامزد که کردم ۱۷ سالم بود اول اینکه سنم کم بود بعدش اینکه تو اجتماع نبودم فقط عاشق کل کل و جواب پس دادن بودم وقتی رفتم دانشگاه کلا مغزم پخته شد نه جواب میدم نه تیکه میندازم به کسی 

وکیل مدافع حقوق زنان👊
خب طرف میگه این چ اسکله

نه اصلا همیشه هرجا بهم طعنه زدن بعدش بین خودشون بحث و دعوا میشد😂  

اخر سر بهم میگفتن تو از همه باجنبه تری بعدم باهام‌اوکی میشدن 

لزومی نداره با کسی بجنگی 

جنگ روانی پس به درد چی میخوره