آقا بخدا من خسته شدم از این همه بی زبونی هرکس هرچی میخواد میگه بهم هرکس هرجور میخواد منو میتابونه شما چه طور جواب خونواده و خونواده شوهر و عمه و خاله و زن همسایه و ... رو میدید؟
بیاید یکم از سیاستها و جواب دادناتون بگید که امثال من یاد بگیرن😣
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من سکوت میکنم میخندم بدترین چیز خندیدنه فکر کن طرف بهت تیکه میندازه تو بخندی 😂
خب طرف میگه این چ اسکله
مرا به خـآنه برگـردانید ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !! هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.
وقتی تیکه میندازن انگار ک نشنیدی اصلا ب روی خودت نیار بدجوری میسوزن
امروز بعد کلی از تیکه های عمه شوهرم که مبلت قدیمی شده و تلویزیون بزرگتر بگیر و میزناهار خوری بخر و این حرفا سعی کردم فقط نگاهش کنم و تا مجبور نشم حرف نزنم بعد حس کردم ناراحت شد الان عذاب وجدان دارم
عزیز جواب دادن از بی شخصیتیه آدماست طرفی که تیکه میندازه بی شخصیته و کسی که جواب میده بی شخصیت تر
من نامزد که کردم ۱۷ سالم بود اول اینکه سنم کم بود بعدش اینکه تو اجتماع نبودم فقط عاشق کل کل و جواب پس دادن بودم وقتی رفتم دانشگاه کلا مغزم پخته شد نه جواب میدم نه تیکه میندازم به کسی