2777
2789
عنوان

بچه هابیایدبگم خونه مادرشوهرچیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم دوست نداره با خانوادش رفت وامد داشته باشیم  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بچه هاپدرومادرش خونه مانمیان یامامیریمم اهمیت نمیدم یاشام نمیزاره یامیزاره فقط استانبولی امروزبرادخترش سنگ تموم گذاشته بودبعدمیدونیدبقران من خودشیرین نیستم دلم میسوزه میگ عیب نداره بزارببرم شوهرم امشب گفت خیلی خری خودتوسبک نکن ب حرفاش خوب فکرکردم دیدم راست میگه ازاین ب بعدچجوری رفتارکنم بنظرشمابخداامروزبخاطرخواهرش رفته ک بچه هاموببینه نگ زن داداشم بده ولی شوهرم میگ احمق اون بخوادمیادخونمون

اسی خوش بحالت با این شوهر ،شوهر من تنها می‌ره وقبل رفتن یه دعوا را میندازه وبعد از اومدن از خونه مادرش هم که مثلا جمعه ها ساعت ۷صبح‌میره تا ۱۲شب وقتی برمیگرده هم یه دعوا را میندازه ،انگار منو بچه هام تو زندگیش نیستیم همیشه دنبال کار اونهاست ،احترام ومحبت و مسئولیتش برای اونهاست ،دعوا و خسیسی وبی تفاوتیش برای من

خدایا تقاصمو بگیر امین
فک کردی شیرین میشی؟؟ فقط خودتو سبک کردی چون هیشکدوم مشتاق شما نبودن.. سنگین باش و نرو.. کلا بدون شوه ...

اره راست میگی وقتی مادرشوهرم گفت ک زنگ زده ب شوهرم ک بچه هاروبیاره انگاراب سردریختن روم