2777
2789
عنوان

بچه هابیایدبگم خونه مادرشوهرچیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 35 پست

مرسی بچه هامن فک میکردم کارخوبی کردم ولی ازاین بعدنمیرم ک ارزشم حفظ بشه مثلاروزمادریاهرچی برامادرشوهرم استوری میزارم ولی اون برامن نمیزاره مثلاتولدمن باروزدختریکی شدبرادخترش گذاشت برای من ن بخداازاول ازدواجم برامون کاری نکردن بعدازعقدگفتن خودتی وشوهرت بعدخودمون زندگیموساختیم شوهرم میگ ول کن مگه مالنگ ربت وامدبااوناییم ولی بخدامن بازم رفتم ک یوقت من ادم بده نشم ولی دیگ نمیرم مرسی ک راهنمایی کردین

اره راست میگی وقتی مادرشوهرم گفت ک زنگ زده ب شوهرم ک بچه هاروبیاره انگاراب سردریختن روم 

اتفاقا عزیزم حتی اگه زنگ زدن گفتن بیا بگو ببینم اگه همسرم بیاد حتما میام.. عزت همسرت از همه چی مهم تره.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا عزیزم حتی اگه زنگ زدن گفتن بیا بگو ببینم اگه همسرم بیاد حتما میام.. عزت همسرت از همه چی مهم ت ...

همسرم گفته ک ماخونه زندگی داریم نمیزارم بیان ولی من گفتم عب نداره بزاربرم گفت خودت میدونی ولی خری