2777
2789
عنوان

بچه هابیایدبگم خونه مادرشوهرچیشد

807 بازدید | 35 پست

سلام دوستان من هفت ساله ازدواج کردم ولی خواهرشوهرم خونه مانمیادچون شوهرش نمیاداونم نمیادبعدامروزمادرشوهرم ناهاراونوگفته بودبعدمنوبچه هارم گفت دورهم باشیم شوهرمم لج کرده بودمیگفت هرکی مارومیخوادبیادخونمون منم گفتم عیب نداره بزاربرم ماروبردخودش تونیومدبعدب من گفت توخیلی خنگی ک میری اخه مادرشوهرم هروقت مامیریم شام نمیزاره حتی شده تاشب ماگشنه برگشتیم ولی من امروزناهارموخوردم بعدرفتم بعدک رفتم فهمیدم مادرشوهرم گفته بچه هاروبیاراینجااسمی ازمن نیورده خودش سوتی دادبعدجمش کردب نظرشمامن واقعاخرم ؟پدرشوهرمم دوتاتیک ب بچه هام انداخت ولی من حرفی نزدم ب شوهرم چون میگ ک گفتم نرویامثلاماک میریم اونجا پدرشوهرم میره خونه خواهرش شوهرمم میگ دیگ نریم وقتی ارزش نمیزارن  ولی خدایی خواهرشوهرم بهم احترام گذاشت وازم تشکرکردب نظرشماحق باکیه؟شوهرم گفت نمیام منم گفتم ب مادزشوهرم ک مامیریم ...نمیادگفت مهم نیست برام وقتی دلش نمیخادنیادبنظرشماایناینی چی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم باید به حرف شوهرت گوش میکردی نمیرفتین

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

من بودم به حرف شوهرم میکردم و نمیرفتم

اون خانوادش بهتر میشناسه

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

ببخشید ولی یه کمی خُلی. شوهرت میگه نرو. تحویلت هم نمیگیرن باز میری؟ 

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c