2777
2789
عنوان

با نامزدخسیس چه‌کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 50 پست
غذا نه که عزیزم مثلا یه میان وعده که ضعف نکنی

خب آره در حد یه میان وعده میشه ولی بازم باید دید اون تو چه شرایطی بوده.. چون باید همو درک کنین تا به درک متقابل برسین و ثبات تو زندگیتون برقرار باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من تو دوران عقد و نامزدی بیرون نمیرفتیم ب اون صورت وقتیم میرفتیم نهایت ی بستنی میخوردیم الانم ک ...

واقعا خیلی سخته اینحوری نکنه اینم اینطوری باشه

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
من گفتم گفت نههخ چه خبره هرروز.گفتم خب الان که هرروز نیست ،گفت بعدها بدعادت میشی

نه اینکه با یه بار بد عادت بشی درست نیست اما خب بازم میگم جهات مختلفی داره این موضوع.. 

من گفتم گفت نههخ چه خبره هرروز.گفتم خب الان که هرروز نیست ،گفت بعدها بدعادت میشی

شوهر من خسیس نیستا ولی کلا از غذای بیرون خوشش نمیاد رو یه رفتار که نمیشه قضاوت کرد

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

چه ربطی داره داری بازبون‌میگی گشنمه براش مهم‌نیست حالا خسیسی هیچی وا چطوری دلش میاد نامزدش گشنه بمونه😑

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
نمیشه براحتی و سر یه نخریدن نوشیدنی گرم دل از همسر آیندش ببره ولی خب باید سعی کنن تو اینجور مسائل به ...

چشم عباس آقا🫡😐

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
واقعا خیلی سخته اینحوری نکنه اینم اینطوری باشه

ن اگر خسیس باشه برای هیچی خرج نمیکنه من یادمه مثلا یبار میخواستم واسه عروسی دوستم لباس بخرم اینقدر گفتم و دعوا کردم بخاطر ۲۰۰ تومن اخرم ۱۷۰ داد (حرف ۷۸ سال پیشه)

شما الان نامزدین اون باید عشق کنه ازاینکه برات خرج میکنه نه که ۱۰۰تا بهونه بیاره

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
عزیزم داره میدونم حداقل یه بیسکوییت ۲۰ تومنیو داره

شاید میخواد جمع کنه چی بگم والا واقعا حداقل ی کیک ابمیوه میگرفت برات 

دیگ‌چ فایده داره هروز برین بیرون گشنه تشنه بگو بیا خونمون حداقل چایی شیرین بخوریم باهم 

شما الان نامزدین اون باید عشق کنه ازاینکه برات خرج میکنه نه که ۱۰۰تا بهونه بیاره

البته خب نه همیشه و نه در شرایطی که نتونه خرج کنه.. بحث خواستن نیست گاهی اوقات بحث نتونسته! گاهی هم بحث مدیریت مخارج البته نه بیش‌از حد و در حد افراط