2777
2789
عنوان

با نامزدخسیس چه‌کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نامزدی سمت شما واسه شناخته که نامزدتو ببر تحویل پدرومادرش بده و ولش کن 

اگه شوهرته که خب باید باهاش کنار بیای یسری اخلاقا مثل دهن بینی و خساست یا حل نمیشن یا حداقل از ۵۰ سالگی به بعد حل میشن 

خواهرم داره طلاق میگیره چون زندگی با خسیس امکان نداره

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
دل به چی خوش کردی یه نوشیدنی گرم میگرفت اقلا🫡مرد خسیس یه معظلی برا خودش

نمیشه براحتی و سر یه نخریدن نوشیدنی گرم دل از همسر آیندش ببره ولی خب باید سعی کنن تو اینجور مسائل به تفاهم برسن تا در آینده مشکلات بیشتری براشون پیش نیاد.. البته بازم گفتگو بین طرفین رو ترجیح میدم.. 

نامزدی رو گذاشتن برای همین چیزا دیگه،که شناخت پیدا کنی از طرف. خسیس بودن مشخصه خوبی نیست😐

اخه گاهی میبینی خیلی خرج‌میکنه مثلا ۳ روز پیش رفته ۱۵۰۰ داده برام پوتین گرفته گاهی هم بیرون میریم‌هیچی‌نمیخره میگم‌هم‌میگه میری خونه دیگه میگم‌بایا زشته میگه نههه

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
ببین اگ‌زیاد میزین بیرون حداقل ی نوشیدنی پفکی چیزی بگیره نشون دهنده دست دلبازیشه اما ادمی ک وقتی میگ ...

عزیزم گاهی خرج‌میکنه بالا هم گفتم ۳ روز پیش رفته ۱۵۰۰ ذاده کادو گرفته پوتین.گاهی هم اینطوری میکنه

خواهرم داره طلاق میگیره چون زندگی با خسیس امکان نداره

اگر خساستش با این یه جمله که ایشون گفته ثابت بشه بله کار خیلی سخت میشه اما خب این دلیل برای طلاق خیلی پیش افتادست.. البته هنوزم خساستش ثابت نشده و اینکه اون شب بیرون چیزی نخوردن هزار و یک دلیل میتونه داشته باشه 

نمیشه براحتی و سر یه نخریدن نوشیدنی گرم دل از همسر آیندش ببره ولی خب باید سعی کنن تو اینجور مسائل به ...

من گفتم گفت نههخ چه خبره هرروز.گفتم خب الان که هرروز نیست ،گفت بعدها بدعادت میشی

ببین من تو دوران عقد و نامزدی بیرون نمیرفتیم ب اون صورت وقتیم میرفتیم نهایت ی بستنی میخوردیم الانم ک چند سال گذشته حتی اگ بریم بازار خرید کنیم دهن خشک برمیگردیم خونه اگرم بستنی چیزی بگیره من باید بهش بگم تا بگیره از پیش خودش هیچکاری نمفهمه و نمیکنه