الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دل به چی خوش کردی یه نوشیدنی گرم میگرفت اقلا🫡مرد خسیس یه معظلی برا خودش
نمیشه براحتی و سر یه نخریدن نوشیدنی گرم دل از همسر آیندش ببره ولی خب باید سعی کنن تو اینجور مسائل به تفاهم برسن تا در آینده مشکلات بیشتری براشون پیش نیاد.. البته بازم گفتگو بین طرفین رو ترجیح میدم..
نامزدی رو گذاشتن برای همین چیزا دیگه،که شناخت پیدا کنی از طرف. خسیس بودن مشخصه خوبی نیست😐
اخه گاهی میبینی خیلی خرجمیکنه مثلا ۳ روز پیش رفته ۱۵۰۰ داده برام پوتین گرفته گاهی هم بیرون میریمهیچینمیخره میگمهممیگه میری خونه دیگه میگمبایا زشته میگه نههه
خواهرم داره طلاق میگیره چون زندگی با خسیس امکان نداره
اگر خساستش با این یه جمله که ایشون گفته ثابت بشه بله کار خیلی سخت میشه اما خب این دلیل برای طلاق خیلی پیش افتادست.. البته هنوزم خساستش ثابت نشده و اینکه اون شب بیرون چیزی نخوردن هزار و یک دلیل میتونه داشته باشه
ببین من تو دوران عقد و نامزدی بیرون نمیرفتیم ب اون صورت وقتیم میرفتیم نهایت ی بستنی میخوردیم الانم ک چند سال گذشته حتی اگ بریم بازار خرید کنیم دهن خشک برمیگردیم خونه اگرم بستنی چیزی بگیره من باید بهش بگم تا بگیره از پیش خودش هیچکاری نمفهمه و نمیکنه