2777
2789
عنوان

کاش دیگه پری نیاد ☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 20 پست
از خدا میخام دل همه چشم انتظارا رو شاد کنه و بهشون فرزند سالم و صالح عطا کنه🙏🙏🙏

آره واقعا من تا خودم بهش دچار نشدم نمیفهمیدم که چه غم بزرگیه چقدر سخته انتظار هر ماه . چقدر سخته حسرت کشیدن 

انشالله خدا دل هیچ زنی رو بخاطر بچه دار نشدن نشکنه من اطرافم زیاد میبینم از دوستان و آشناها

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
امیدوارم به زودی نی نی اتو بغل کنی

مرسی عزیزم انشالله که دعات در حقم مستجاب بشه 

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی مهربونم مطمئنم ک ب زودی دامنت سبز میشه ی بچه صالح و سالم

مرسی انرژی مثبت❤️‍🔥

اره دقيقااااا منم مثل شما 😭😭😭😭

ایشالله هردومون خیلیییی زود مامان بشیم . اگه نی نی دار شدی بیا تو این تاپیک خبر بده بهم خوشحال میشم عزیزم

ایشالله هردومون خیلیییی زود مامان بشیم . اگه نی نی دار شدی بیا تو این تاپیک خبر بده بهم خوشحال میشم ...

ان شاالله هزيزم ان شاالله 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
واسش آرزوی بد نکردم فقط هر ثانیه خودمو میذارم جای اون کا چقدررررر راحت و بی دردسر و عادی میگه اقدام ...

عزیزم چند ساله ازدواج کردی 

گر نگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد