2777
2789

میدونم زود بی بی زدم ولی خواستم چک کنم ببینم میگن تا چهار ده روز مثبت کاذبه راسته دیدم کلا یه خط پرنگ حداقل همون مثبت کاذب هم نبود 

خدایا میدونم خودت کمکم میکنی همونی چیزی که دوست دارم برام اتفاق بیوفته لطفا برام یه صلوات بفرستین ممنونم 
مال منم از اول منفی شد دیگه بعد از 16روز پریود شدم

پس این ماه امیدی نیست 😭

خدایا میدونم خودت کمکم میکنی همونی چیزی که دوست دارم برام اتفاق بیوفته لطفا برام یه صلوات بفرستین ممنونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن موقعی که صلاحته خدا برات قرار میده استرس نده به خودت این دنیا ارزش ناراحتی ندارم گل من

خیلی منتطر بودم حداقل مثبت کاذب ببینم ولی نبود 

عزيزم زود زدي نااميد نباش 

انشالله مثبت ميشه نگران نباش💕

مثبت كاذب بدتره خيلي تو ذوق ميزنه 😣

اصلا هم استرس نداشته باش گلم 

استرس ك داشته باشي مانع لقاح ميشه

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
نه میترسم بزنم  

سلام عزیزم

دوباره بی بی چک نزدی؟

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
اره منفی شد پریود شدم 

عزیزم

امیدوارم این ماه مثبت بشه 

همسرت آزمایش داده؟

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
عزیزم امیدوارم این ماه مثبت بشه  همسرت آزمایش داده؟

اره مشکلی نداره خداروشکر من تنبلی دارم