2777
2789

هرهر بهم میخندن

میگن خانم مدیر شما رو چه به نی نی سایت؟؟!!!

یکیشون میگه دختر من ۱۶ سالشه همش تو نی نی سایته

اون یکی هم میگه خانم مدیر بهتون نمیاد اهل خاله زنک بازی باشید

ولی من اینجارو دوست دارم

دوست دارم با کم سن تر از خودم حرف بزنم

دوست دارم جوونی کنم..

چون واقعا جوونی نکردم همه ی جوونیمون به قسط و بدهی گذشت..

مردیم تا تونستیم یه خونه تو یه جای تقریبا خوب تهران بخریم..

فقط زور زدیم که بریم بالاتر از آزادی چون واقعا پایینتر خیلی سخت شده زندگی..

آلودگی و هزار جور مشکل دیگه.‌

اون مدیر مدیر هم فقط اسمشه وقتی حقوقش کفاف زندگی معمولی رو نمیده چه مدیریتی آخه؟

الان ده ساله میخوام دماغو عمل کنم همیشه ی خدا بدهکار بودیم..

نشد.‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به خواهرام گفتم اینجام 

سه تاییشون مسخره کردن که اره همشون خاله زنک هستن و فلان 

ولی من کسی رو بیشتر از خواهرام ندیدم که خاله زنک باشن 

انقدر که برا همه جلسه میگیرن و تصمیم میگیرن و دخالت 

تا جایی که حتی من و شوهرم ۴۰ سالمونه میخوایم یه ختم بریم زنگ میزنن پنج شش بار که اینکارو کنید اونکارو کنید به این سلام ندی به اون سلام بده ....

درضمن مادرمم میاد سایت ولی فقط به من گفته منم به اونا نگفتم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
پز چی؟ همه ی حرف من این بود که همه ی اینا فقط ویترینه واقعا هیچ لذتی از زندگی نبردم

عزیزم ناراحت نشو منظوری نداشتم ولی ب نظرم لازم نبود از اسم منطقه خونتون و شغل مدیریتتون بگید 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸