2777
2789

خودتون تکلیف ما رو روشن کنید خب پس چکار کنیم

من ۶ صبح پیام دادم کسی جواب منو نمیده

اکانت من چرا تعلیق شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

@نی_نی_یار_پنج  مجبور شدم تگ کنم لطفا خصوصی رو بخونید

@نی_نی_یار_3   شما خصوصی رو جواب بدین حداقل 

@نی_نی_یار_شب شما منو تعلیق کردین بدون تذکر  دلیلتون چی بود ؟ مگه نباید قبلش تذکر بدین

تلگرامتونم ک کلا پاسخگو نیست 

من کاربر قدیمی سال ۹۴ هستم حتما برام مهمه که پیگیر میشم

اره چرا بستش؟ منم میخاستم تاپیکم حذف شه دیدم بستس

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا شورشو در اوردن 

حذف تاپیک رو که دیگه به مسخره بازی کشوندن اول گفتن فقط تاپیک های محرمانه رو پاک میکنیم(شما تشخیص میدی محرمانه بودنشو؟!) الانم کردن سه روز تو هفته

یه کار میکنن رفته رفته کاربرا کمتر میشن اونوقت بشینن اینجا خاله بازی کنن !

کلا شورشو در اوردن  حذف تاپیک رو که دیگه به مسخره بازی کشوندن اول گفتن فقط تاپیک های محرمانه ر ...

تایم کاریشونم کم شده قبلا تا ساعت ۴ بود الان ۳

دو سااااااعتم میخوان برن نماز  ناهار