2777
2789
عنوان

لیزر خونگی

133 بازدید | 12 پست

سلام

دوستان اونهایی که تجربه لیزر خونگي دارن

من خط کشی کردم و لیزر زدم ولی باز ممکنه بعضی جاها بیشتر از یه بار خورده باشه

رنگ پوست طرف روشن بود و شدتش با توجه به بار اول بودن، روی سه

درد و اینا هم فعلا نداشته

ضرری براش نداشته باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوکی. مشکلی نیست . من بعد لیزر پماد زینک اکساید میزنم قشنگ التهاب و قرمزی هم باشه رفع میکنه. برای جا ...

برای شما هم دستگاه خونگیه؟

دوستم که هیچی حس نمیکرد نهایت یه ذره گرمی

الانم دستش هیچی نداره قرمزی، التهاب و... 

ولی من نگرانش شدم بیشتر از یه بار بعضی جاها زدم ضرری براش نداشته باشه

نه دوستمه، تازه گرفته

اوکی. مشکلی نیست . من بعد لیزر پماد زینک اکساید میزنم قشنگ التهاب و قرمزی هم باشه رفع میکنه. برای جاهایی که درد میکنه هم یه ربع قبل پماد زایلاپی میزنم بعد میشورم خوب و بعد لیزر میکنم.

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
برای شما هم دستگاه خونگیه؟ دوستم که هیچی حس نمیکرد نهایت یه ذره گرمی الانم دستش هیچی نداره قرمزی، ...

نه اصلا. عیبی نداره. هیچ مشکلی نیس

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
برای شما هم دستگاه خونگیه؟ دوستم که هیچی حس نمیکرد نهایت یه ذره گرمی الانم دستش هیچی نداره قرمزی، ...

آره خونگی دارم.چند خریده دوستت؟

قیمتش تو دی جی کالا اول نه تومن بود، بعد تخفیف سه و نیم شده بود، خرید

من اصلا این مارکو نشنیدم. حتما شاتش محدوده با این قیمت. چرا یهو باید اونقدر تخفیف بدن؟ یکم مشکوکه

به هر حال مبارکه. 

شاتش براش بزنه