2777
2789

لطفا هرکس هرچیزی ک میدونه یا دیده بگه ماهم اگر بلدنیستیم یا یادمون میره و رعایت کنیم هم تمیزی شخصی هم نظافت خونه😍😍😍😍

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

زن داییم و خواهرام💚

تـورا کهـ نشـد میـرومـ تـاخـودم رافراموشـ کنم):     تا جنون فاصله ای نیست از اینجا ک منم...                      ب قول شاعر ک میگه دلم میسوزد و کاری زدستم برنمی آید💔🥀او زِ مافارغ و ماطالِب او در همه حال:/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده مادریم و مامانم

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

ی جاری دارم فوق با کلاس! از آرایش و عطر و تیپ و قر و فرش نگم دیگه!!!ولی ی شب سر زده رفتیم خونشون(مجبور شدیم چون شوهرش مریض بود رفتیم که ببریمش بیمارستان)از سر و روی خونش و خودش کثافت میبارید.شوکه شدم بعد چند سال اونجوری دیدمش

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زن داییم و خواهرام💚

چ کارایی میکنن باید از کاراشون بگیم

منم ی جایی مهمان بودم از بس کابینت های خانم خونه مرتب و منظم چیده شده بود دلم نیومد دست بزنم ک نظمش بهم نخوره

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

خاله جونم و دختراش.

عالی عالی هستن.

هم خودشون همیشه تمیزن.

هم لباساشون.

هم خونه و زندگیشون.

هر موقع از شبانه روز بری خونشون برق میزند از تمیزی

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

مادرشوهرم...خونش برق میزنه غذاهاش باکیفیت وتازه وخوش عطروطعم.مدروز لباس میپوشه بااینکه درس نخونده...اشپزخونه وگازش همیشه تمیزه..کدبانوی به تمام معنا...ظرفاش مدروز..

ی جاری دارم فوق با کلاس! از آرایش و عطر و تیپ و قر و فرش نگم دیگه!!!ولی ی شب سر زده رفتیم خونشون(مجب ...

🤣🤣🤣🤣 مث من بوده منم بیرون خیلی باکلاسم ولی تو خونه فوووووق شلخته همیشه ام استرس دارم یکی بیاد خونمون

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙
ی جاری دارم فوق با کلاس! از آرایش و عطر و تیپ و قر و فرش نگم دیگه!!!ولی ی شب سر زده رفتیم خونشون(مجب ...

اون تمیز عمقی نبوده تمیز ظاهری😂😂😂😂از دور ماشاالله ب اینا میگن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

اینو نمیگم ک فک‌کنید خود شیفته م ....ولی خودم خیلی تمیز و خوشبوعم شوهرم میگه چرا هیچوقت ندیدم عرق کنی یا ی ذره بو بدی همیشه بو‌گل میدی😂 بو شامپو و ماسک‌و مو و ادکلن و تمیزی 😐😂

مامانم خیلی تمیزه

خواهرم

شوهرمم خیلی تمیزه و وسواسیه  ولی ن قد من 😐✌️

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...