2777
2789
عنوان

دوستان کسی کیش زندگی میکنه؟

95 بازدید | 10 پست

با کلی برنامه ریزی میخواستم برم 

الان دیدم دقیقا روزهای که میخوام برم زده بارندگی یا ابری 

شمایی که کیش زندگی مکنید اگر پیش بینی بزنه بارندگی واقعا بارندگی میشه ؟بعد زیاد میاد یا چند ساعت ؟و تفریحات ابی در روزهای ابری تعطیل هست😐😐🌹

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
کاربر مامالی ساکن کیش هستن ولی خیلی وقته خبری نیست ازشون

کاش یکی پیدا بشه خیلی خورد تو ذوقم همش میگم کاش از یک ماه پیش رزرو نمیکردم

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بارونیشم بدون لطف نباشه 

ممنون عزیزم دعا کن 🌹🌹

اگه اینستا میتونی بری ،برو پیج کیش الیت 

هم پیش بینی هوای کیش میزاره ،هم از هوا و دریای کیش 

هر روز صبح و ظهر و عصر استوری میزاره 

من که دیدم بارونای لحظه ای میزنه و خورشید در میاد 

و اینکه 

خودتو عذاب نده ، کیش انقدر تفریح داره که حتی بارون هم باشه  وقتت تلف نمیشه ،مراکز خرید و گشت جزیره و خیلی موردای دیگه

فقط تفریحای آبی رو از قبل رزرو نکن 

برس جزیره و برو مستقیم از همون کنار ساحل بخر که حالت دریا هم مشخصه

اگه اینستا میتونی بری ،برو پیج کیش الیت  هم پیش بینی هوای کیش میزاره ،هم از هوا و دریای کیش&nb ...

ممنونم عزیزم من اگر بخوام تاریخ عوض کنم جریمه بدم به نظرتون اخر دی خوبه یا بهمن رزرو کنم که سرد نباشه ؟

میشه انگلیسی پیج بذارید چون چندتا پیج فکر کنم بیاد بدونم کدوم هست🌹🌹 و اینکه شما رستوران محلی جای که غذای تازه مثل ماهی کباب این ها داشته باشه میشناسید🌹

ممنونم عزیزم من اگر بخوام تاریخ عوض کنم جریمه بدم به نظرتون اخر دی خوبه یا بهمن رزرو کنم که سرد نباش ...

نگران نباش ، بجای جریمه دادن برو تفریح کن 

داری میری کیش ، اونجا سردترین حالت بیست درجه هست 

بخای تغییر تاریخ بدی فکر کنم خیلی پول بگیرن ازت

در مورد غذا ، میدونم که از کترینگ سفارش بدی خیلی قیمت مناسب هست ،حدود نفری هشتاد تومن 

مثلا جایی که ماهی تازه کباب کنن نمیدونم ،شاید اطراف محله های بومی باشه 

Kish_elite  این پیج هست ، ازش در مورد هوا بپرس 

شاید بتونه راهنمایی کنه 

نگران نباش ، بجای جریمه دادن برو تفریح کن  داری میری کیش ، اونجا سردترین حالت بیست درجه هست&nb ...

ممنونم اخه فقط برای سردی نه زده 5روز همش بارندگی ابری اینجور نمیشه از تفریحات ابی استفاده کرد میشه؟ممنون🌹

ممنونم اخه فقط برای سردی نه زده 5روز همش بارندگی ابری اینجور نمیشه از تفریحات ابی استفاده کرد میشه؟م ...

اگه باد و بارون باشه ،نمیشه از تفریحات آبی استفاده کرد

از آژانس مسافرتی بپرس ببین برای تغییر تاریخ چقدر میگیرن