2777
2789
خریدی یا جای سس ایناست

نه پیش پلاسکویی ها بگو ظرفای پلاستیکی میخوام یک کیلویی تا بره ده کیلویی دارن بخر 

گرون هم نیستن مثلا یک کیلویش فکر کنم پنج شش تومن 

بگو جای عسل میخوام پلاستیکی هست همچی میشه بریزی توش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوست دارم ظرف های ست قیمت مناسب پیدا کنم آخه حدود ۶۰ تا ادویه و سبزیجات و غیره دوست دارم داخلشون رو پر کنم،واسه حبوبات و مثلا نبات و غلات و آرد و غیره هم ظرف ست میخوام،جایی رو سراغ دارید؟تو جهازم پا سماوری و جا ادویه ۴ مدل و سرویس اورانوس دارم ولی تعدادشون کافی نیست میخوام یه دست باشن

✒️متاهل

جای حبوبات 

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام
خیلی دوست دارم ظرف های ست قیمت مناسب پیدا کنم آخه حدود ۶۰ تا ادویه و سبزیجات و غیره دوست دارم داخلشو ...

اونطوری که خیلی پات درمیاد 

برو از همین ظرفایی که میگم بگیر 

قشنگ بچین داخل کابینت 

شفاف هم هستند همه اندازه هم دارن

نه پیش پلاسکویی ها بگو ظرفای پلاستیکی میخوام یک کیلویی تا بره ده کیلویی دارن بخر  گرون هم نیست ...

میگن شیشه بهتره برای ادویه،عمده فروشی سراغ ندارید آخه من تعداد بالا میخوام

✒️متاهل

نه عزیزم پلاستیکی هست مال من داخل کابینتام

ممنون،از این عکسی که گذاشتم خوشم میاد هم شیشه است هم که جا حبوبات و ادویه ست داره دوست دارم عمده فروشی باشه از اینا تعداد بالا بخرم

✒️متاهل

جای حبوبات 

منم از این ست ها مدل دیگشو دارم ولی چهار تا جا حبوبات داره

لوبیا خودش چند نوع داره،نخود،عدس،لپه،ماش،جو،جو پرک،گندم،بلغور،گندم کوبیده و غیره هم جا میخوان

✒️متاهل

منم از این ست ها مدل دیگشو دارم ولی چهار تا جا حبوبات داره لوبیا خودش چند نوع داره،نخود،عدس،لپه،ماش ...

خب من فقد بلدم با همون چهارتا غذا درست کنم 😐😂

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام