2777
2789
عنوان

تمیزی و با سلیقه گی

853 بازدید | 52 پست

خانوما یه تاپیک پربازدید بود چندروز پیش درمورد کثیفی و... راستش حالت تهوع گرفتم دیگه نتونستم بخونم، بیاین بگین معیارتون از تمیزی چیه، از باسلیقه ها، کارهاشون و خونه هاشون بگین،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کفش واکس زده و تمیز خیلی مهمه..من خودم توجه ندارم ولی زنداداشم همیشه کفشاش تمیز و واکس زده ست..من توی ماشین ازین واکس بیرنگ ها گذاشتم که وقتی نشستم و یا هروفت یادم اومد کفشام رو همونجا در لحظه واکس بزنم

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

اينكه ظرف تو سينك نميونه هميشه سينك و با سيف و تايد ميشورم 

اينكه گاز و قبل و بعد غذا تميز ميكنم گاز تميز نباشه دوستندارم غذا بپزم 

سرويس بهداشتي و وايتكس و تايد و سيف كرمي ميريزم يساعت ميمونه ميرم ميشورم برق ميوفته هردوروز 

هر دوروز جاروبرقي ميكشم پدرم درومده 

اينه اتاق و بااسكاج و ريكار ميكشم و با روزنامه تميز ميكنم 

اسمم كبري نيييييس😅اينجا مثل كارنامه اعماله هرچي مينويسي پاك نميشه😅

مثلا خاله من همیشه بعد غذا همونجا گازشو تمیز میکنه کلااا اصلا هیچ شلختگی ای تو خونش نیست مثلا دیدم خیلیا بعد یه هفته یا بیشتر گازو تمیز میکنن هر روز خونرو جارو برقی میکشه و گردگیری لباساشم چند تیکست فوری میشوره درصورتی ک یه خانومه بود انقدرر لباس جمع میکرد در یه روز ۵بار لباسشویی روشن میکرد حمومم هر روز میره و کلا خیلییی تمیزه☺️