2777
2789
عنوان

۳ تا ساندویج خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2936 بازدید | 142 پست

اوه 

جدا من ارزومه اضاف وزن داشته باشم 

بنظرم کم کردن وزن خیلی اسون تر از افزایش وزن هست 

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید خودتو‌ شکنجه کنی، همون ۳ تا ساندویچ مرغ رو یه جوری درست کن کالریش کمتر بشه. مثلا با نون لواش ن ...

ممنون از راهنماییت عزیزم😘

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

بعد ورزش هرچی بخوری گوشت میشه میچسبه تنت

اگه گشنه ات شد هویج آبپز و کلم بروکلی و سینه مرغ آبپز شده بخور بدون نان وبرنج 

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

بیا منم بخور 😁😁

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
باورم نمیشه با. 70کیلو ساندوبچ هارو کجا جا دادی

لعنت بمن😩چشمامو بستم دهنمو وا کردم دیه خواهر😭تا بخودم اومدم دیدم سه تارو بلعیدم😭

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
به بدنت جایزه دادی یا زیر میزی 😁

🤣

کلا فکر کنم ۲۰۰تا سوزونده ۲۰۰۰تا جایزه داده

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

مهمترین رکن رژیم کم کردن کالریه مصرفیه حتی اگر ورزش هم بکنید ولی کالری مصرفی زیاد باشه فایده نداره

دوست من ۱۰۸ کیلو بوده با رژیم ۲۰ کیلو کم کرده حالا عالی شده ورزشم فقط روزی نیم ساعت پیاده روی قدش چون بلنده وزن ۸۸ دیگه واسش نرماله

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره