2777
2789
عنوان

۳ تا ساندویج خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2935 بازدید | 142 پست
بعد ورزش هرچی بخوری گوشت میشه میچسبه تنت اگه گشنه ات شد هویج آبپز و کلم بروکلی و سینه مرغ آبپز شده ...

تف بر من😢

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاهو بخور آب زیاد بخور قبل غذا آب بخور برنج و نون کم مصرف کن همه چی بخور اما کم بخور.  ورز ...

ممنون از راهنماییت عزیزم😘

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
من یدونه رو هم نمیتونم کامل بخورم😂💔زحمتت به باد رفت . بجاش سعی کن صبحونه مفصل بخوری ناهار رو کلا ح ...

ممنون از راهنماییت عزیزم😘

سس بمال بخودت اومدم😢

🤣🤣🤣 باشه 

بیا گروه لاغری ما 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
وای معذرت عزیزم کلی خندیدم اون از ب پاس شروع ورزش اینم از بلعیدن، واقعععا شروع خوبی بوده  مطمئن ...

نه اتفاقا  من عصبی باشم نمیتونم غذا بخورم  دو ساله زندگی روی خوششو بهم نشون داده به ا ...

عزیزم شاید بخاطر ناراحتی اینا به غذا رو میاری که یکم حواست پرت شه .

منم الان دو ماهه که استرس اینا دارم پرخوری میکنم 😣

اشکال نداره عزیز نوش جونت همیشه ی کم سینه مرغ کبابی و هویج و بروکلی آبپز قبل ورزش آماده کن ک بعدش&n ...

ممنونم عزیزم😘😘😘

کجا هست؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9623643/مانکن-های-زیبا?postId=266305422

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
https://www.ninisite.com/discussion/topic/9623643/مانکن-های-زیبا?postId=266305422

به ولله که تو اینقد که توی اون تاپیک پست گذاشتی وزن کم کردی مانکن زیبا😢

به ولله که تو اینقد که توی اون تاپیک پست گذاشتی وزن کم کردی مانکن زیبا😢

😁😉