2777
2789
عنوان

۳ تا ساندویج خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2930 بازدید | 142 پست

نوش جونت 

الان عذاب وجدان نداشت باش ،پاشو فعللیت کن ،آبش کنی برقص ،بعد عصری پیاده روی کن برو بازارو بچرخ ،شبم شام نخور ،به جاش خونتو تمیز کن 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کلی زحمتاتو به باددادی که 

حالا فدا سرت 

از الان تا شب سعی کن کم بخوری 

دیگه تا شام چیزی نخور شامم یه تخم مرغ ابپزی چیزی 

همیشه قبل ورزش موز یا قهوه یخور که انرژی میده بهت 

بعد ورزشم دوتا سفیده تخم مرغ

برای هم آرامش باشیم...💛                                                 عضو تاپیک بامداد خمار                                                       وزن ۵۴ ، قد ۱۶۰                   ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                 وزن هدف ۴۹   من میتونم 😍💛

اولش اومدم بگم چجوری تونستی بعد دیدم نوشتی اولین روز رژیم و ورزشت بوده کلی خندیدم حلال کن

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
عین اسب آبی آب بخور قبل غذا منم الان رژیم آبم ناگفته نماند

😂

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

من یکی بزور میخورم

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

خوشبحالت من الان واقعا گرسنمه نوش جونت گوارای وجود سخت نگیر بابا دنیا دو روزه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏