من لیسانس گرفتم الان میخوام دوباره دانشگاه برم و مدرک دیپلم میخوام
مدرک دیپلمم دانشگاه قبلیه ؟؟؟؟؟؟
هر چی میگردم نیست
مدرک دیپلمتون کجاست؟
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما لیسانس داری خب چرا مدرک دیپلم ببری؟ آخرین مدرک مهمه همونم ببر... چه رشته ای میخوای بخونی؟ اول ب ...
چون میخوام مدرک کاردانی یه رشته دیگه را بگیرم
الان سرکار هستم ولی حس میکنم تهش یه جایی نیازبه مدرک میشه میخوام درسشم بخونم
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
اره متاسفانه زمان ثبت نامم تا شنبه هست و دانشگاهی یه شهر دیگه
چون میخوام مدرک کاردانی یه رشته دیگه را بگیرم الان سرکار هستم ولی حس میکنم تهش یه جایی نیازبه ...
ببین عزیزم وقتی ازت مدرک دیپلم خواستن میخوان مطمئن بشن شما دبیرستان را تموم کردی. تو مدرک لیسانس داری این نشون میده که دبیرستان را تموم کردی و پیش نیاز گرفتن کاردانی رو داری. نمیدونم منظورمو متوجه شدی یا نه.
ببین عزیزم وقتی ازت مدرک دیپلم خواستن میخوان مطمئن بشن شما دبیرستان را تموم کردی. تو مدرک لیسانس دا ...
اره عزیزم خداراشکر اصلا اسکن مدرکما نمیخواست
ثبت نام انجام شد.ممنون گلم