2777
2789

از دوستان گفتن بی بی چک منفی بوده در حالیکه باردار بودن بعد از دو سه هفته متوجه شدن باردارن ، کسی اینجا اینجوری بوده؟ 🤔

اگر خیلی زود بی بی چک بزنید جواب نمیده صبر کن عزیزم یک هفته بگذره از موعدت و از مارک مدیکور استفاده کن برای من مدیکور درست جواب داد

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من بعد دو هفته مثبت شد بعد یه هفته منفی. ولی از من میشنوی امید الکی نداشته باش. من خودم با اینکه اینجوری شدم سر اولی الان برای دومی منفی شه موعدم دیگه دل نمیبندم که دوباره حالم بد نشه. چون قشنگ درک میکنم بی بی چک منفی چقدر حال ادمو بد میکنه

اینم بگم توی اقدام خیلی طبیعیه عقب و جلو شدن رحم. اگر مثل ما خیلی منتظر نباشی میگن رحم داره اماده می ...

عقب نمیفتاد هیچوقت، قبلا بی بی چکم تو‌موعد مثبت شد ولی سقط شد ، بی بی ک منفی شد واقعا حالم بد شد ، ولی بازم امید دارم