2777
2789
عنوان

تا حالا شده از شوهرتون بدتون بیاد؟!!؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شایدم حساس شدم حس میکنم حیف شدم

ببین این حس رو منم داشتم توی عقد ولی الان ۵ ساله ازدواج کردم محیط کارم پر از مرد هست . مردهای پولدار و تحصیلات بیشتر از همسرم . ولی هر وقت دقت میکنم میبینم شوهرم از همه شون سر تره . چون اخلاق داره و منو درک میکنه .باور کن اگر شورهت نرمال آخرش به حرف من میرسی . این حس رو همه دارن . ولی تهش میفهمی این بهترینه واست ‌ . دور و برم پر از مردهای خوشتیپ و تحصیلکرده و پولداره ولی یه قرون نمیارزن چون غیرت ندارن . البته اونهایی که دور و بر منن ‌ . من ۱۲ ساله کار میکنم بیرون این مرد ها بقیه رو کشته فقط 

از تو داغونن . فقط ظهر رو نبین . باطن رو ببین .فک کن که چقدر دوستت داره و واست تلاش میکنه .ب این فک کن ک در حد توانش برات تلاش میکنه . 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
ببین این حس رو منم داشتم توی عقد ولی الان ۵ ساله ازدواج کردم محیط کارم پر از مرد هست . مردهای پولدار ...

دقیقا شوهر منم همینجوریه باطن خیلی خوبی داره
مرسی عزیزم حرفات ارومم کرد

بدم ک نیومده ولی همش ب جدایی فکر میکنم دوست دارم بیشتر مستقل باشم و آزاد و رها ازدواج ینی محدودیت و ...

چن ساله ازدواج کردی؟
منم
اگه خانواده بسته ای نداشتم شاید حالا حالاها ازدواج نمیکردم

چن ساله ازدواج کردی؟ منم اگه خانواده بسته ای نداشتم شاید حالا حالاها ازدواج نمیکردم

۳سالع 

ده سال تفاوت سنی داریم اولا خیلی دوسش داشتم اما الان ندارم معیارام عوض شده چون محدود بودم قبل ازدواج می‌خاستم ازدواج کنم بهترم بشع

دقیقا شوهر منم همینجوریه باطن خیلی خوبی داره مرسی عزیزم حرفات ارومم کرد

ادم تو ذهنش مقایسه میکنه ولی فقط روش نمیشه به کسی بگه . صادقانه بگم من خیلی تو ذهنم مقایسه میکردم ولی آخرش به این نتیجه رسیدم همسرم بهترینه . اینو با موست و خونم حس کردم . مثلا یکی از همکارام دو تا لیسانس داره و چهره خوبی داره و پولداره ولی اونروز بهم گفت که خانومش رو از خونه انداخته بیرون ده روزه . ببین ماها فقط بیرون قضیه رو می‌بینیم در حالیکه من همیشه فک میکردم عاشقانه همسرش دوست داره چون اسمش رو تو گوشیش عشقم سیو کرده و روی حلقه اش اسم همسرش.  که تازگیا گفت میخوان جدا بشن . 

ادم تو ذهنش مقایسه میکنه ولی فقط روش نمیشه به کسی بگه . صادقانه بگم من خیلی تو ذهنم مقایسه میکردم ول ...

این لزوما ربطی به بد بودن اونن آقا نداره

شاید خانومش یه کار بدی باهاش کرده که به این مرحله رسیده که بگه طلاق

منکه شوهرم با دوستاش س نفری با ی زن رابطه داشتن،بعد دوسال بازم زیاد ازش بدم نمیاد،آخه چراااااا بدت م ...

یا حضرت عباس

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰
این لزوما ربطی به بد بودن اونن آقا نداره شاید خانومش یه کار بدی باهاش کرده که به این مرحله رسیده که ...

نه ب نیست منظورم اینکه خیلی از چیزا از بیرونش قشنگه . ما از باطن خبر نداریم ‌ . در واقع باطن زندگی مون رو با ظاهر اون طرف مقایسه میکنیم