2777
2789
عنوان

یه چیزی بگید اروم شم..دل تنگشم

116 بازدید | 6 پست

سلام 

من سه چهار ماهه با یه پسری مجازی حرف میزدم تو یه گپی اشنا شدیم اولش خیلی خوب بود ولی من از اون خوشم نمیومد هیچ حسی نداشتم فقط واسه سرگرم کردن خودم باهاش حرف میزدم ولی دو ماه گذشت که فهمیدم دوسش دارم ولی وقتی اینو فهمیدم که سرد جواب میداد دیر سین میزد..

واسه اینکه وابسته نشم بهش گفتم دیگه پیام نده قبول نکرد ولی کاملا معلوم بود داره اصرار الکی میکنه..منه خر با اینکه میدونستم اصراراش الکیه!موندم چون دوسش داشتم:) 

خلاصه بگم که حرف زدیم اینا تا اینکه دیدم وضعم خیلی داره بدتر میشه گفتم اگه بخوام اینجوری ادامه بدم اونی که داغون میشه منم!دوباره تصمیم گرفتم که دیگه واقعا ادامه ندم اونم خیلی راحت قبول کرد انگار که از خداش بود!تا اینکه ۱۵ روز گذشت خیلی گریه میکردم (تو این ۱۵ روز یبارم پیام نداد حتی روز تولدم)دیشب بود که پیام دادم بازم سرد بود دیر سین میزد فرقی نکرده ولی بازم دوسش دارم!چکار کنم؟فقط حال من داره بدتر میشه.‌.

این کار و با خودت نکن،، اون پی کسایی دیگس هر وقت جوابی نشنید میاد طرف تو، بخدا ما هنوز جونیم حیفه جونیمونو برای یه مشت اشغال خراب کنیم.. گریه بخاطر یه ادم بی ارزش اوج حماقته

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32
این کار و با خودت نکن،، اون پی کسایی دیگس هر وقت جوابی نشنید میاد طرف تو، بخدا ما هنوز جونیم حیفه جو ...

هر چقد میخوام فراموشش کنم نمیشه.. بیشتر بهش فکر میکنم دست خودم نیس🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم خیلی سخته ولی یبار برا همیشه خودتو قانع کن ک اون دوست نداره ماادما خیلی برامون سخته ک باور کنیم دوس داشتنمون متقابل نیس 

اگ واقعا مطمعن شدی دوست نداره باید فقط و فقط هرچی مربوط ب اونه پاک کنی و دیگ چکش نکنی و کاملا از ذهنت بیرونش کنی 

میتونی خودتو یطور سرگرم کنی تا کمتر فکرش بیاد تو ذهنت

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)
میدونم خیلی سخته ولی یبار برا همیشه خودتو قانع کن ک اون دوست نداره ماادما خیلی برامون سخته ک باور کن ...

درسته خیلی خیلی سخته دیشب رفتم پیام دادم گفت ایدیمو عوض کنم؟(چون ایدیشو حفظم همیشه هم اصرار میکردم عوض کنه ولی راضی نمیشد میگفت تو هیچ جا نمیری باید بمونی)الان تعجب کردم که خود خودش داره میگه ایدیمو عوض کنم؟خیلی سرده امیدوارم گذر زمان همه چیو درست کنه.

درسته خیلی خیلی سخته دیشب رفتم پیام دادم گفت ایدیمو عوض کنم؟(چون ایدیشو حفظم همیشه هم اصرار میکردم ع ...

عزیزم وقتی خودش داره میگ ایدیمو عوض کنم دیگ باید دورشو خط بکشی مطمعنم چندوقت بگذره ب خودت میگی من چرا غرورمو برا اون ادم خورد کردم 

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)
عزیزم وقتی خودش داره میگ ایدیمو عوض کنم دیگ باید دورشو خط بکشی مطمعنم چندوقت بگذره ب خودت میگی من چر ...

عوض کرد بیشتر هم بخاطر اینکه چرا خودم پیام دادم پشیمون بودم ولی الان خدارو شکر میکنم چون اگ نمیرفتم عوض نمیکرد من باز پیام میدادم 

حتما گلم❤