2777
2789
عنوان

نمیزاره برم گپ ولی خودش میره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 35 پست

گوش کن استارتر این رلی که باهاش میخوای بری بیرون یه زمانی با در سن۱۷ و۱۸ رابطه ج داشته فردا پس فردا نیای تاپیک بزنی که وای بدبخت شدم به زور ازم رابطه گرفت و اینا😡

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
گوش کن استارتر این رلی که باهاش میخوای بری بیرون یه زمانی با در سن۱۷ و۱۸ رابطه ج داشته فردا پس فردا ...

من باهاش یکی دوبار رفتم فقط بغل و بوص من نمیزاشتم نزدیکم شه🙁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باهاش یکی دوبار رفتم فقط بغل و بوص من نمیزاشتم نزدیکم شه🙁

اصلا شما چطور میت‌ونی با پسری باشی که رابطه داشته قبلا اون باید یه دختری مثل خودش گیرش بیاد که رابطه رو تجربه کرده باشه 

برای خودت ارزش قائل باش عزیزم خواهرانه بهت میگم خودتو تو منجلاب ننداز

الان بغل و بوسه دو ماه دیگه کار میکشه به جاهای باریک‌تر

منم ۲۳سالمه اختلاف سنیم با شما زیاد نیست چند سال پیش منم نوجوون بودم وسوسه میشدم ولی همیشه عاقبت کا رو در نظر بگیر

لطفاااانذار فردا پس فردا از پشیمونی دست به خودکشی و کوفت و زهر مار بزنی. آبروتو حفظ کن

کسی هم که در سن پایین رابطه رو تجربه کرده باشه اونم با چنددددتا دختر آدم تنوع طلبی بیش نیست دو روز دیگه زنش هم بشی بدوووون شک بهت خیانت میکنه🙏

موفق باشی عزیزم😘

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
 اصلا شما چطور میت‌ونی با پسری باشی که رابطه داشته قبلا اون باید یه دختری مثل خودش گیرش بیاد که ...

باشه قرار نمیرم ولی من خیلی بهش علاقه دارم چطور بیخیالش بشم؟

باشه قرار نمیرم ولی من خیلی بهش علاقه دارم چطور بیخیالش بشم؟

همه ی همسن های تو الان احساسشون نسبت به پسرا مثل شماست ولی بعضی ها اراده‌شون قوی تره کمتر بهش فکر میکنن بیشتر به فکر آینده‌شون هستن

عزیزم شما اگه تربیت معلم قبول بشی سه سال دیگه میتونی با بهترین مرد باسواد ترین و با اخلاق ترین مرد ازدواج کنی

سعی کن بیشتر وقتت رو با خانواده‌ت و دوستان و درس و کلاس آموزشی و اینا پر کن و بلام کن اگه بازم اومد بلاکش کن هزار بار اومد بلاکش کن مطمئن باش میره پشت سرش هم نگاه نمیکنه ایشون عاشق نیست هوس بازه چون هییییچ پسری در سن بیست سالگی عقلش کامل نیست و همش خوشه

این آقا هم بره دنبال یکی مثل خودش