2777
2789
عنوان

نمیزاره برم گپ ولی خودش میره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی ی حرفایی میزنه همه چی میفت گردن من و حق با اون میشع

واااای ادمای اینجوری قشنگ تو اوج جوونی پیرت میکنن

فرار کن فرار

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
۳بار کات کردم باهاش ولی هی باز. برمیگرده🙁

خب تو برنگرد دیگه

مگه اعصابتو از تو جوب پیدا کردی

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
بخدا خودمم میخوام همینکارو کنم ولی نمیشه که نمیشه

ینی چی نمیشع مگه برده دست اونی،بزن بلاک کن کات کن بره گمشه تو اووج سن جووونی هستی بهترررین سن بهترین سنی ک میتونی کلییی موفق بشی،چه تودرس چه توحرفه قشنگ اینده خودتو میتونی عوض کنی ک چی خودتو انتر منتر دست ی پسر21ساله اوسکول کردی اون هنوز ب بلوغ جسمی وجنسی کاملم نرسیده ک واسه تو تعیین تکلیف میکنه بزن بره گمشه خاهشا بزار خودت پنج سال دیگ حسرت نخوری

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
چشم راجعبهش فکر میکنم 

فکر کردن نداره ببین تو اول راهی هستی ک من اخرشم،تو این سن میتونی کلی پیشرفت کنی ولی اگ خودتو علاف ی پسر کنی تمومه کارت فکر وذکرت میشه ازدواج...تباه میشی پس مث ی دختر خوب کات کن و واسه خودت خوش بگذرون از مجردی واین سنت نهایت استفاده روببر

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
فکر کردن نداره ببین تو اول راهی هستی ک من اخرشم،تو این سن میتونی کلی پیشرفت کنی ولی اگ خودتو علاف ی ...

آبجی من تو سنی هستم که واقعا سردرگمم بله واقعا هم حق با شماس من بخاطر اون درسمم ول کردم همش ناراحتم همش غر زدنای اونو تحمل میکنم ناراحتی میکشم بخاطر اینکه جز من با چنتا دختر دیگه توی این گپا حرف میزنه و باهاشونم خیلی صمیمیه خیلی گریه کردم سر این مسئله نمدونم خب شماهم حتما تجربشو داشتی دیگه میدونی این سن ی جوریه که واقعا ادم خدشو گم میکنه و تموم انرژی و وقتشو صرف کسی میکنه ک بش علاقه داره و از تموم کمبودا و ضعفا و بدی های طرفش چشم پوشی میکنه و فقط ب رسیدن بهش فکر میکنه من الان تو این نقطه ی حساسم خودم میدونم اون مناسب من نیست ولی نمیتونم ب احساساتم غلبه کنم چون ب بلوغ فکری نرسیدم ک منطقی تصمیم بگیرم همچیم احساسیه با احساسات تصمیم میگیرم و این خیلی بده. متاسفانه از پسش بر نمیام و نمیدونم چجوری باید خودمو نجات بدم چون واقعا بهش وابستم🙂