2777
2789
عنوان

دعام موقع اذان مرگ خودمه

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 50 پست
تا حدی اره گوش کردم.من قبول دارم اشتباهاتی کردم ولی عذر خواستم.مادرم نمیخواد ببخشه ول کنمون نیست فک ...

دمت گرم خدایی همینکه اقرارمیکنی که اشتباهاتی کردی عالیه ینی فروتنی بسیاربسیارزیادی داری که خیلیا ندارن خیلیا شهامت اقرارندارنداماتو کردی واین خوبه.

ببین من نمیخام که انگشتم طرف توباشه وبگم مقصری اما شاید همون اشتباهاتی که کردی قلب مادرتوشکسته اماازنظرتو اشتباه سختی نبوده واینکه توقع داری بایک بار عذرخواهی ببخشدت که این توقع بیجای.من بهت پیشنهاد میکنم اول بفهم چرا میری عذرخواهی میکنی بعدبرو انجامش بده واینکه نوقعیت شناس باش مثلا موقعی که میبینی عصبانیه و حال روز خوبی ندلره موقعیت خوبی واسه عذرخواهی نیست.وسعی کن هرموقع پذیرشت بالابودبروواسه عذرخواهی که اگه بازم قبول نکرددیگه خودت عصباتی نشی ودوباره بزنی همه چیزوخراب کنی و دراخر بهت بگم پدرومادر دوتافرشته هستن که تکرلرندارندواگه خدایی نکرده برن ازپیشمون دیگه اشک وزاری فایده نداره.ادم میتونه اگه ازهمسرش جداشددوباره لزدواح کنه بچه دار وصاحب خونه و....بشه اما اگه مادروپدر برن دیگه نمیتونی به هیچ قیمتی بدستشون بیاری.بیشترفکرکن چون خیلی زود دیرمیشه..

دمت گرم خدایی همینکه اقرارمیکنی که اشتباهاتی کردی عالیه ینی فروتنی بسیاربسیارزیادی داری که خیلیا ندا ...

مرسی از درک و شعوربالاتون

دیشب همسرم بهم پیام داد و گفت خیلی خیلی ناراحتم که ناخواسته منوتو باعث رنجش مادرت شدیم.گفت خدا مارو ببخشه.گفت امروز بیا بریم براش گل و شیرینی ببریم شاید مارو بخشید.تا نبخشتمون ازخونش نریم.منم گفتم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از درک و شعوربالاتون دیشب همسرم بهم پیام داد و گفت خیلی خیلی ناراحتم که ناخواسته منوتو باعث رن ...

ببین گفتم قبل رفتن اول خودت پذیرشتو ببربالا که اگه بهت جواب مثبت ندادباز بهم نریزی اگه نمیتونی من میگم فعلا نرو..و کاربسیار خوبی میکنی ازمادرت حلالیت میگیری واگه غرورنداری بیفت پاش وپاشو ببوس ازش بخواه ببخشدت اینکارو بگن تازندگیت روبراه بشه..پس اگه توانایی شنیدن ویاهرحرکتی ازسمت مادرتو داری برو والا صبرگن تاموقعیتش درست بشه.امیدوارم موفق باشی ودلشو بدست بیاری

ببین گفتم قبل رفتن اول خودت پذیرشتو ببربالا که اگه بهت جواب مثبت ندادباز بهم نریزی اگه نمیتونی من می ...

باشه چشم من هرکاری ازدستم بربیاد انجام میدم حتی پاشو میبوسم.ممنون که انقد قشنگ راهنماییم کردین

باشه چشم من هرکاری ازدستم بربیاد انجام میدم حتی پاشو میبوسم.ممنون که انقد قشنگ راهنماییم کردین

خوشخالم که مسیردرست رو انتخاب کردی.بیادداشته باشه همیشه اونیکه مارو واقعا بی منت دوستداره مادر