2777
2789
عنوان

دعام موقع اذان مرگ خودمه

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 50 پست
خدا لعنتش کنه 

نمیکنه۹سال بجز یسال اول بقیش و داشتم‌نفرین میکردم 

از سال دوم هی میگفتم کاش بمیرم همچنان ن‌من‌مردم‌نه اون چیزی هزاربار‌گفتک‌خدایا تو‌ک‌میبینی چ‌بیگناه بودم‌چقدر بی پشتوانم‌کمک‌کن‌یبار ی بلایی سرش بیاد دستش بشکنه ولی سالم‌تر‌شد ظالم ترم‌شد

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا نجاتت بده چرا بهونه میگیره مشکل داره باهات

نمیدونم‌بخدا نمیفهمم چیه مشکل یه بهونه هی چرتی میگیره 

عاخ چرا نمیمیرم‌واقعا 

چراب ارامش نمیرسم‌واقعا

بخاطر یکاری مجبور شدم بیام‌خونه بابام هی حرف میزنن اصن‌حثصله ندارم‌کاش‌خونم‌میموندم‌تنها احوصله هیچکس‌و‌ندارم 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خدا بزرگه عزیزم .انقدر گریه چه فایده ای نداره؟ خودتو اذیت نکن.هر چ گریه کنی زمان دیرتر میگذره

اخه جز گریه کاری ازم برنمیاد.خیلی سخته مادرت دشمن سرت بشه‌.من نه خواهردارم نه پدر نه برادر.تک و تنهام گیرشر این اومدم

اخه جز گریه کاری ازم برنمیاد.خیلی سخته مادرت دشمن سرت بشه‌.من نه خواهردارم نه پدر نه برادر.تک و تنها ...

درکت میکنم عزیزم.سعی کن زیاد جوابشو ندی کهجر و بحثتون ادامه پیدا کنه.ی باشگاهی کلاسی هم ثبت نام کن که بخشی از وقتت رو بیرون خونه باشی

اگه از اولاینجوری نبوده باهاش صحبت کن بگو مشکلت چیه 

بوده همیشه بوده 

پس باید قلقش دستت اومده باشه چیزایی دیوونش میکنه نکن نگو

سعی کردم ولی فکر کن‌از در اومد یکم‌تانشست شرو‌کرد ب زدن ک‌تو‌اخم‌داشتی😑😑

انشاالله خدا کمکت کنه عزیز خیلی سخته باهاش حرف زدی دراین مورد چی گفته 

الان‌ ک‌بی دلیل بود ن‌حرف نزدیم 

ولی سری های قبلی من‌و‌مقصر میدونست 

البته خیلیییی تلاش میکنه کمتربشه اوایل هرهفته هیمن وضعم ‌بود 

نه نمیتونم.مامانم روانیم کرده دست ازسرمنو شوهرم برنمیداره.دائم دنبال اینه شر بذاره خسته شدم ازش

توحق داری خسته بشی وهزلرفکر بیادتو ذهنت

ی مدتی بودمنم همین حالتی بودم فک میکردم میخادازدستی زندگیمو خراب کنه.متنفربودم از رفتارهاش

حالا قبل اینکه دست به هراقدامی بزنی من میخام ازت بپرسم که.الانم جواب ندادی مهم نیس عجله نکن فکر کن بعدجوابده..میگم ایا تو کارهایی که مادرت دوست داشته  رو واسش انجام دادی حرفایی که بهت گفته رو گوش واجراکردی؟؟

توحق داری خسته بشی وهزلرفکر بیادتو ذهنت ی مدتی بودمنم همین حالتی بودم فک میکردم میخادازدستی زندگیمو ...

تا حدی اره گوش کردم.من قبول دارم اشتباهاتی کردم ولی عذر خواستم.مادرم نمیخواد ببخشه ول کنمون نیست فک میکنه خداست