2777
2789
عنوان

تصادف کردم اولین روز رانندگی

2259 بازدید | 24 پست

امروز ماشین خریدیم 

ده جلسه رفتم کلاس رانندگی ازاد 

۲۰۶ خریدم امروز ماشین و تحویل گرفتم برم کارواش تصادف کردم 

اولین بار بود بدون مربی میشستم 

ماشین یک تومن خرج برداشت 

از صبح دارم گریه میکنم اعتماد به نفسم داغوون شد چیکار کنم

تازه وارد نیستم  کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه

چطور تصادف کردی؟؟ بهتره روزای اول جاهای خلوت تر بری فقط

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل اینکه گواهی نامه بگیرم رانندگی میکردم چون سنم نمیرسید بعد اینکه ۱۸ شدم سریع رفتم گرفتم الان ۷ ماهه گواهی نامه گرفتم اصلا پشت فرمون ننشستم میترسم  😐😂منتظرم ی ماشین دربو داغون بیوفته دستم حداقل خدایی نکرده اتفاقیم افتاد مهم نباشه

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
چطور تصادف کردی؟؟ بهتره روزای اول جاهای خلوت تر بری فقط

یه ماشین از جلوم رفت تو فرعی سرعتم یکم  زیاد بود زدم بهش اون چیزیش نشد گلگیر ماشین من رفت تو

تازه وارد نیستم  کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه

دیدی بچه کوجولوها میخوان راه بیوفتن هی میوفتن بعد پا میشن دوباره راه میرن ؟توام خب زمان میبره فقط نباید بترسی کم‌کم ک برونی دیگ عادت میکنی

تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂
اشکال نداره برای همه پیش میاد حتی برای اونایی که راندگیشون عالیه

خیییلی داغونم

اصلا ناراحت نباش .‌برا همه پبش میاد . گریه نکن . دوباره تلاش کن . 

اصلا حس میکنم نمیتونم دیگه ماشین و ببینم

دیدی بچه کوجولوها میخوان راه بیوفتن هی میوفتن بعد پا میشن دوباره راه میرن ؟توام خب زمان میبره فقط نب ...

آره فقط هر دفعه باید کلی پول صافکاری بدی غر غر دیگرانم تحمل کنی همین😁

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.