mavisak مدیر استارتر عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 164 عنوان بنظرتون مدل موی مصری یا باب 86 بازدید | 7 پست به صورت گرد هم میاد؟ مصری ساده بزنم یا چتری کم پشت هم باهاش بزنم؟ پیشونیم کوتاهه میترسم بد شه دیروز | 09:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2234 من مصری زدم صورتمم گرده،صورتو هم پر نشون میده،ولی چتری نزدم منم پیشونیم کوتاهه قطعا چتری بهم نمیومد. از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قویترین نور زندگیم.
mavisak مدیر استارتر عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 164 من مصری زدم صورتمم گرده،صورتو هم پر نشون میده،ولی چتری نزدم منم پیشونیم کوتاهه قطعا چتری بهم نمیومد. اوهوم منم فک میکنم چتری بزنم خیلی بد میشم هم بلند شه میاد جلو چشام ولی بهم میگن بت میاد تاحالا هم نزدم چون حس میکنم خیلی ریسکیه
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2234 اوهوم منم فک میکنم چتری بزنم خیلی بد میشم هم بلند شه میاد جلو چشام ولی بهم میگن بت میاد تاحالا هم نز ... چتری به هرکسی نمیاد واقعا ریسکهپیشونیت کوتاهه فک نکنم بیاد ،از آرایشگری که میری کوتاه کنی بپرس اونا بهتر میدونن🩷 از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قویترین نور زندگیم.
mavisak مدیر استارتر عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 164 چتری به هرکسی نمیاد واقعا ریسکهپیشونیت کوتاهه فک نکنم بیاد ،از آرایشگری که میری کوتاه کنی بپرس اونا ... خودم میخوام کوتاه کنم حس میکنم میزنیم تو موهاممم وای خسته شدم از یکنواخت شدن
mavisak مدیر استارتر عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 164 خودم میخوام کوتاه کنم حس میکنم میزنیم تو موهاممم وای خسته شدم از یکنواخت شدن میرینم*
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2234 خودم میخوام کوتاه کنم حس میکنم میزنیم تو موهاممم وای خسته شدم از یکنواخت شدن خودت مگه میتونی کوتاه کنی؟؟بنظرم اگه پیشونیت خیلی کوتاهه چتری صورتتو جمع نشون میده به پیشونیه متوسط و بلند میاد از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قویترین نور زندگیم.
mavisak مدیر استارتر عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 164 خودت مگه میتونی کوتاه کنی؟؟بنظرم اگه پیشونیت خیلی کوتاهه چتری صورتتو جمع نشون میده به پیشونیه متوسط ... اره بلدم تقریبا چن باری خودم کوتا کردم ولی چتری نزدم