2777
2789

سوره عصر

خوردن خرما

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روزی ۵تا ۷تا خرما خوردم سر پسر دومم ارومتر از اولی بود

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود

سوره ی عصر توی قنوت میگن خوبه من چندساله عادت کردم توی قنوتم میخونم بچه هام بازیگوش بودن ولی خدا صبرشو بهم داد😊😁

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃
سوره یوسف باید خیلی میخوندی 

بخدا خوندم

و پسرم بشدت زیبا بود طوریکه هرجا میرفتم جلومو میگرفتن ازش عکس مینداختن

ولی گریه زاری میگرد ای خیلی بد بود نمیخوابید

البته خودمم بارداری استرسی داشتم‌بی تاثیر نبود

من مذهبی هستم به تاثیر دعا و ... هم معتقدم اما طبق تجربه برای داشتن ی نوزاد آروم‌

باید مراقبت حین بارداری رو رعایت کنی 

مثل تغذیه خوب 

شب به موقع بخوابی نه دیر وقت 

مخصوصا دو ماه آخر سعی کنی ۱۰ تا ۱۱ به رخت خواب بری.

تداشتن تنش و جنگ اعصاب و ....

ان شاالله بعد تولد نوزاد هم ضمن رعایت تغذیه خودت و روان آروم برای شیر دهی 

آروغ نوزاد رو خوب بگیری

نوزاد کولیک پدر آدمو در میاره 

الهم عجل الولیک الفرج