2777
2789
عنوان

شیرینی پز های خانگی بیایم کمک

584 بازدید | 17 پست

خانومای با سلیقه سلام.

می‌خوام تو خونه کیک و شیرینی بپزم برای فروش اما نمی‌دونم چه قیمتی بفروشم.

اگه کسی کارش شیرینی خانگیه کمکم کنه. قیمت شیرینی نون چایی قزوین. نون برنجی. نخودی رو می‌خوام همه مواد هم با کیفیت خوب استفاده میکنم.

کیک خانگی و کیک یزدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برودیوارازچندنفرقیمت بگیر

این دنیا به من یه پدرومادرخوب که کنارشون حالم خوب باشه یه شوهرعاشق ومهربون یه بچه ی اروم وبامحبت کلی چیزای دیگه بدهکاره که هیچ وقت بهشون نمیرسم ای خداتروخدالااقل تواون دنیاهم منونسوزون که تواین دنیاجیگرم هم سوخت دیگه نامردی من امیدم فقط به قیامتته اونم انقدرمامانم توفوش هاش گفته خداقیامتت روبسوزونه که ازاونجاهم ناامیدم کاربرسال ۹۱هستم چندسال خواننده خاموش بودم وچندبارتعلیق شدم 
عزیزم  اول اینکه میتونی یه سرچ بزنی تو دیوار ،قیمتاییکه میذارن رو دستت میاد .. دوم اینکه دقیق ...

سلام

حتما درخدمتشونم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
میخواستم بدونم چه جور بازار یابی کنم و چه جوری قیمت بدم . تو خونه بپزم به زندگی لطمه نمیخوره .....

سلام

خواهر گلم کار قنادی در منزل وقت گیره

اگه زمان ازادی دارید شروع کنید

کیفیت کار خیلی مهمه.

بسته به نوع شیرینی که میپزید  قیمت مشخص میشه

مثلا شیرینی نخودی 

مبلغ مواد مصرفی+زمان برده+سود کار

برای هر کدوم یه درصد قرار بدید.

برای بازار یابی هم میتونید تو شبکه های اجتماعی کانال بزنید.

تو دیولر و با سلام تبلیغ کنید

بسیار موثره.

اگه خواستید قیمت هارو میگم خدمتتون کلا

کدوم شهر هستید؟

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود