2777
2789
عنوان

جان جدتون خرمالو با پوست نخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم اینایی که بدشون میاد از اینا که پوستشون گسه میخورن وگرنه که من یه صندوقم باشه میخورم

شایدم🥲من میرم درحد مثلا ۱۰تا دونه اینا میخرم به محض اینکه برسم خونه میشورم همه رو یجا میخورم 😂 گرونه حیف وگرنه پلاستیک پرررر میکردم

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
فک کنم اینایی که بدشون میاد از اینا که پوستشون گسه میخورن وگرنه که من یه صندوقم باشه میخورم

منم برعکس شوهرم متنفره میگه دهنم گس میشه هرچی میگم حتمانارس بوده خوردی اینارسیده هستن گوش نمیکنه واصلا نمیخوره منم ازخداخواسته خودم میخورم همشونو😎😅

گاهی انسانم آرزوست
اره منم فیلمشو دیدم حتی میگفت کار به جای باریکم کشیده میشهمنم با پوست نمیخورم ولی بابامیننا فقط اون ...

عین من همه چیشو میزنم بالا فقط اون کله ش قابل خوردن نیست

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم