2777
2789
عنوان

من یه دختر 40 سالم. خصوصیاتمو میگم شما بگین کدومش بد و خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2929 بازدید | 161 پست
فکر میکنی بچه داشتن چی داره و چه چیز خاصی بهت اضافه میکنه که به اون خانم میگی بچه ی تو دامنت از ...

واقعا هم چیز خاصی نداره..انقدر مسعولیت و سختی ..داره که حد نداره..هیچ چیز اضافه نمیشه بلکه کم هم میشه ..وقت نداری به خودت به خونت به کارای شخصیت حتی برسی!! 

🥰🤱🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دیگه بسازیم و بسوزیم ولی این افکار غلطه مگه دنیا نیومدیم زندگی کنیم پس چرا بسوزیم

عقلم میگه ول کن برو دنبال ایندت پیشرفتت!!

منتهی قلبم نمیزارع

نگاه دخترم نمیزارع

مهر همسرم نمیزارع همسری که باهم بزرگ شدیم..

دوگانگی شدیدی بینشونه..

مجبورم خودمو بیخیال بشم..

🥰🤱🏻
گلم عیب نداره  باور کن من هم کلاسی داشتم تو دانشگاه که با بچه ۱۰ ساله دانشگاه قبول شده بود

همسرم نمیزاره برم دانشگاه..

و کار کنم..

جلو پیشرفتمو گرفته..همه اخلاقاش عالیه اما این مورد نه..

🥰🤱🏻
عقلم میگه ول کن برو دنبال ایندت پیشرفتت!! منتهی قلبم نمیزارع نگاه دخترم نمیزارع مهر همسرم نمیزارع ...

ببین ازدواج زیر ۲۰ سال کاملا اشتباهه 

ولی خب الان تو ده ساله ازدواج کردی 

میتونی در کنار دختر و شوهرت پیشرفت کنی

عقلم میگه ول کن برو دنبال ایندت پیشرفتت!! منتهی قلبم نمیزارع نگاه دخترم نمیزارع مهر همسرم نمیزارع ...

خب آره اون نگاههای معصوم دخترت

ایشون گناهش چیه 

ولی در کل در جوامع امروزی اول خود من مهمم بعد بقیه

من موفق باشم دخترم موفق میشه من خوشبخت باشم دخترم خوشبخت میشه

منم یه همچین چیزی از زندگی می‌خوام کلا اهل ازدواج نیستم 😬

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅